🔥İndirim Samsung G61SD 25.200 tl 6-9 taksit, 2K 240hz Oled

Hocam mat ve parlak kullanıyorum aktif olarak. Işık faktörü olmayınca yan yana koyunca ben kumlanma var Green var diyemiyorum. Üstelik parlak qd oled olan ekran 4k. Bence ya parlak çok övülüyor ya mat kaplama gereksiz gömülüyor. Ya da dediğiniz gibi çok kişisel bir konu. Ben nötrüm 😅
Hocam insan gözü pek seçici değil, g3 gibi ghosting canavarını kullanıp memnun kalanlar hatta önerenler var. Bir de oynadığın oyun, ortam ve ışık koşulları deneyimi etkiliyor. Ben telefonda bırakın koruyucu camı jelatin bile kullanmıyorum rahatsız oluyorum çünkü. O camın hissiyatı, siyah derinliği, kontrastı, renk canlılığı hoşuma gidiyor. Çoğu kişi benimle aynı düşünüyor olsa ki çok talep var. TrueBlack glossy, blackshield gibi glossy kaplamalar geliştiriliyor. Samsung harici qd oled de mat kaplama kullanan yok. Asus, MSI, Dell, Gigabyte vs hep glossy. Ama mat da seven bir kesim var, onlar da samsung tercih ediyor. Opsiyon olarak bulunsun tabii ama oled alacak kisi en iyi görüntüyü istiyordur, o da mat da yok.

Gözün seçici ise ve pencere kenarı oturmuyorsan glossy en ideali.

Samsung Kamu sayfasında daha uygun peşin fiyatına 4 taksit ama

1771363131047.webp

Hocam insan gözü pek seçici değil, g3 gibi ghosting canavarını kullanıp memnun kalanlar hatta önerenler var. Bir de oynadığın oyun, ortam ve ışık koşulları deneyimi etkiliyor. Ben telefonda bırakın koruyucu camı jelatin bile kullanmıyorum rahatsız oluyorum çünkü. O camın hissiyatı, siyah derinliği, kontrastı, renk canlılığı hoşuma gidiyor. Çoğu kişi benimle aynı düşünüyor olsa ki çok talep var. TrueBlack glossy, blackshield gibi glossy kaplamalar geliştiriliyor. Samsung harici qd oled de mat kaplama kullanan yok. Asus, MSI, Dell, Gigabyte vs hep glossy. Ama mat da seven bir kesim var, onlar da samsung tercih ediyor. Opsiyon olarak bulunsun tabii ama oled alacak kisi en iyi görüntüyü istiyordur, o da mat da yok.

Gözün seçici ise ve pencere kenarı oturmuyorsan glossy en ideali.
Hocam şöyle, woled kaplaması ile qd oled kaplaması arasında dağlar kadar fark var. Bunu ben bizzat deneyim ettim.

Woled modellerde kullanılan kaplama yağlı kağıt hissi veriyor. Samsung'un yeni nesil F serisi de aynı şekilde, kullanılan kaplama agresif ve hissediliyor.

Ben bu yorumu sadece G80SD, G60SD, G61SD modelleri için yaptım önceki yorumda belirtmemiş olabilirim. Yani 2024 çıkışlı üçüncü nesil Samsung modeller için.

Yeni G81SF almış biri olarak karanlık ortamda mat kaplama neredeyse hiç belli olmasa bile gren her zaman belli oluyor. Özellikle beyazlarda. Bütçesi olan glossy tercih etmeli bence.

Yeni G81SF almış biri olarak karanlık ortamda mat kaplama neredeyse hiç belli olmasa bile gren her zaman belli oluyor. Özellikle beyazlarda. Bütçesi olan glossy tercih etmeli bence.
25'e alan tayfadan mısın

@Tablet123

Geri