Zaten nakit 10 bin var , rx6600 dedi arkadaşlar 7000₺ o tutuyor sadece 3000₺ ye ram alsam( sıfır ramlar 5-6 k) bitti para diğer parçalar mecburen sıfır Kredi kartı ile alicamstok yeterli olurda ekran karti disinda ikinci el almak mantiksiz geliyor bana. Zaten ekran kartida piyasadan kalkmayan modeller olsa sifir onerirdim
bence 1 tane sifir 9060xt alZaten nakit 10 bin var , rx6600 dedi arkadaşlar 7000₺ o tutuyor sadece 3000₺ ye ram alsam( sıfır ramlar 5-6 k) bitti para diğer parçalar mecburen sıfır Kredi kartı ile alicam
bence 1k ya kule tipi al bende kullanıyordum geçen sene r5 5600 kule tipi ile efil efil çalışıyorduR5600 stok fan yeterli olurmu
9060xt 20 k zaten benim bütçem belli yazdım zar zor topladım zaten, birde uzay montaj yapmam çocuklar var evdebence 1 tane sifir 9060xt al
nakite 10-12 civarina islemci-anakart-ram kombosu rahat bulursun
kartlada kalan parayla psu alirisn
uzay montaj mis gibi sistem olur kiytirik 6600 den cok daha iyi olur
hocam yaptigim hesaplarin vs hepsini ignorelayip "9060xt zaten 20k" diye mi cevap veriyorsun ?9060xt 20 k zaten benim bütçem belli yazdım zar zor topladım zaten, birde uzay montaj yapmam çocuklar var evde
1k ya da kasa alirdin sana butcene uygun olmayan bir sey tavsiye etmedimhocam yaptigim hesaplarin vs hepsini ignorelayip "9060xt zaten 20k" diye mi cevap veriyorsun ?
Bosuna emek vermisim yardimci olmak icin ...
hocam yaptigim hesaplarin vs hepsini ignorelayip "9060xt zaten 20k" diye mi cevap veriyorsun ?
Bosuna emek vermisim yardimci olmak icin ...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1k ya da kasa alirdin sana butcene uygun olmayan bir sey tavsiye etmedim
eger arastirirken harcadigim zamanin 1/5 ini harcayip yazdigim seyi okusaydin farkederdin zaten
9060 xt 8 gb modeli ama arkadaşın attığı. 16 gb almanı öneririmO son mesajını görmeden yazdım onu pardon
bende 16 oneririm fark etmemisim 8 attigimi
Kasa ve monitor eksik
ben olsam dandik is gorucek bir kasa alirim ustunede 3000 tl ye ikinci el veya sifir 1080p 144hz bir monitor alirim
3-4 bine toplam halledilir o ikiside
ama butce isi o da biraz
bence 16gb vram icin deger ama
onceki tavsiyemide nakitte 1-2 daha cikarabilirim dedigin icin yapmistim
![]()
Sapphire Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu ekran kartindada 3x taksit var
suana kadar nakit 10k kredi karti 19.2k harcamis oldun
kasa ve monitor lazim
bu tarz monitorleri 2-3k arasina bulabilirsin.
Kasa olarakta bu tarz bisey alabilirsin
500-1000 arasina is gorur kasalar mevcut
30 binlik butcenin uzerine 2-3k civari koyman gerekiyor ama tabi
rx6600 almaktan 10 kat iyidir