Sinerji Bilgisayar ekran kartı almak için güvenilir midir?

Reaksiyon skoru
3
Merhabalar sistemim için yeni bir ekran kartı düşünüyordum. Gigabyte RTX 5060 Ekran Kartını kendime uygun buldum. Ama aklımda kalan Birkaç soru var:
Sinerji Bilgisayar güvenilir mi?
Garantide sorun çıkar mı?
Fatura nasıl olur?
Bu konularda şüpheliyim ama Sinerji Bilgisayarı baya öneren var ama aldığımız eşya öyle ucuz bir şey de değil sormak istedim sinerjiden alışveriş yapanlar varsa ve yardım ederlerse çok sevinirim iyi günler.

Ekler

• 1000011253.webp
    1000011253.webp
    169.4 KB · Hit: 52
site değil de ekran kartını tavsiye etmem hocam işlemciniz nedir

Site güvenilir ekran kartı seçimi berbat bütçe nedir

5 5600 sadece CS2 Valorant fln oynuyorum GTX 1660 Tİ dan geçiş yapacağım

bütcem kısıtlı olduğu için 5060 almak zorunda kalıyorum maalesef 9060xt ben de çok isterim ama bi tık bütcemi aşıyor ve driverında biraz sorunlar varmış diye duydum. o yüzden 5060 alıp köşeme çekilmek benim için daha mantıklı geliyor

bütcem kısıtlı olduğu için 5060 almak zorunda kalıyorum maalesef 9060xt ben de çok isterim ama bi tık bütcemi aşıyor ve driverında biraz sorunlar varmış diye duydum. o yüzden 5060 alıp köşeme çekilmek benim için daha mantıklı geliyor
Sorun var diyen bir şey bilmiyor kardeşim

hocam o paraya o kart paranızı çöpe atmış olursunuz yani

İkinci ele yönel o zaman 8gb vramle çekildiğin köşede delirirsin kimseye yetmez 8

İkinci ele yönel o zaman 8gb vramle çekildiğin köşede delirirsin kimseye yetmez 8
İkinci el piyasası da arttı bayağı bütçe varsa sıfır 9060xt alıp geçilebilir aksiyon aramadan

9060xt sıfır 17kya satıyorlar taksitsiz sarı sitede.
Bende 9060xt kullanıyorum yeni aldım çok güzel.Amazon depodan 16850 ye almıştım

Geri