İkinci El 4060ti 16GB aldım

Yav arkadaş her nvidia kart alana yok şu paraya amd vardı yok sıfırı amd nin şu kadardı diye kabus gibi çökmekten vazgeçin artık. Fiyat konusunda fikir vermenin ötesine geçmek artık bu. Adam nvidia kullanmak istiyorsa kullanır amd istiyorsa amd alir. Muadili diye öneriyorsunuz ama değil yani o eskidendi anlayın artık bunu. Oyun içi grafik teknolojilerinde nvidia daha entegre çözümler sunuyor ve performansı görüntüden neredeyse kayıp vermeden yapmada amd den kat kat önde dlss ve fg teknolojileriyle. AAA oyunlarin %80 inde nvidiaya özel grafik ayarları kaynıyor menüde. Tamam isteyen alsın amd kullansin güçlü kartları var vram konusunda cömert falan ama tutturmayın bi zahmet. Vallahi gına geldi her konuda görmekten. Bir şey diyeni de hemen nvidia fanboy diye etiketlerler. Amd bile artık üst seviye kart üretmiyorum deyip nvidia ile yarıştan çekilirken bence sizin yaptığınız fanboyluk hem de âlâsı. Bu iş bütçe meselesi, bir insan cebindeki paraya göre zevkine en cok uyanı ve talep ettiği hizmeti en cok alabileceği ürünü alır ne alacaksa...
8k farkı sen vereceksen olur

çok dert etme kardeşim. Eğer taksit vb yaptıysan bak keyfine. Değerleri gayet normal kapalı kasa içinde ise. 1 tane ilan var 16 ya 16 gb. Yani bence normal fiyat. 8 likler 14 e bulunuyor.

Furmarktaki ses kadar oyunlarda olmayabilir. Bir de Furmark vk da ekstra yük biniyor. Normal aç daha az fan olur

Güle güle kullan.
8 likler nerde 14 ya ben 4 5 ay önce 8 kya ventus aldım 4 aylık gittim 9a sattım sonra şu pilotların ilanlarını baz almaktan vazgeçin satamayacaklar ztn

Bugün ikinci el zotac Amp 4060ti 16gb aldım test ve değerler bu şekilde fiziksel olarak da sağında solunda çizik ezik vs bir problem yok nediyosunuz değerler iyi bence kutu fatura tam 5 ay dağa garantisi var tek sorun yük altında biraz sesli çalışıyor ilk defa zotac kullanacağım. Ses biraz canımı sıktı.

16.500tl aldım
bu arada ben rx 6800 gaming z trio satıyorum 2028e kaadar garantili 15 e vatan faturalı 2025 temmuzda alınma çok vermişsin ama ne diyelim hayırlı olsun

Yav arkadaş her nvidia kart alana yok şu paraya amd vardı yok sıfırı amd nin şu kadardı diye kabus gibi çökmekten vazgeçin artık. Fiyat konusunda fikir vermenin ötesine geçmek artık bu. Adam nvidia kullanmak istiyorsa kullanır amd istiyorsa amd alir. Muadili diye öneriyorsunuz ama değil yani o eskidendi anlayın artık bunu. Oyun içi grafik teknolojilerinde nvidia daha entegre çözümler sunuyor ve performansı görüntüden neredeyse kayıp vermeden yapmada amd den kat kat önde dlss ve fg teknolojileriyle. AAA oyunlarin %80 inde nvidiaya özel grafik ayarları kaynıyor menüde. Tamam isteyen alsın amd kullansin güçlü kartları var vram konusunda cömert falan ama tutturmayın bi zahmet. Vallahi gına geldi her konuda görmekten. Bir şey diyeni de hemen nvidia fanboy diye etiketlerler. Amd bile artık üst seviye kart üretmiyorum deyip nvidia ile yarıştan çekilirken bence sizin yaptığınız fanboyluk hem de âlâsı. Bu iş bütçe meselesi, bir insan cebindeki paraya göre zevkine en cok uyanı ve talep ettiği hizmeti en cok alabileceği ürünü alır ne alacaksa...
konuda konuşulan kart 5090 değil fark ettiysen 4060ti 16 gb :D üst seviye kart üretmiyormuşmuş da... 16 bin vermiş adam ikinci eline, sıfırına 16 bin verilmeyecek karta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

19k liranın altına 9060 xt 16 gb yok, 19k'ya satanlar da güvenilir satıcılar değil. En uyguna satan güvenilir sinerji bilgisayar o da 19.500 liraya satıyor. O 17k fiyatlar aylar öncesindeydi.
arada düşüyor amazon depo vs.

19k liranın altına 9060 xt 16 gb yok, 19k'ya satanlar da güvenilir satıcılar değil. En uyguna satan güvenilir sinerji bilgisayar o da 19.500 liraya satıyor. O 17k fiyatlar aylar öncesindeydi.
ikini el den bahsediyor onuda geçtim peşin fiyata taksit yapsan yine kadrsaın 16 kyı direkt vermek var 19 a sıfır alıp 6 ay ödemek var diyelim ki

ikini el den bahsediyor onuda geçtim peşin fiyata taksit yapsan yine kadrsaın 16 kyı direkt vermek var 19 a sıfır alıp 6 ay ödemek var diyelim ki
Yok sıfırını demiş, o sebeple yazdım ama o mesaj da Ocak ayının başında yazılmış, konu hafif hort olduğundan pek önemi kalmadı.

Yok sıfırını demiş, o sebeple yazdım ama o mesaj da Ocak ayının başında yazılmış, konu hafif hort olduğundan pek önemi kalmadı.
ona bakmadım valla adam almış ztn de tabi nvidia almak isteyen alır mesela ben mal olduğum için am5 sistemimi satıp intel 14400f aldım pişmanım dghlkjhkljfsh bazı kararlar hata getiriyor ama bu arkadaşın ki iyidir ya biraz tuzlu almış ama olsun

Keşke öyle demeseydiniz hocam ya ama çok arastirdim kaç kişi konuştum yok yani hepsi 18-20k istiyor AMD ekran kartlarına uzağım çok onlar ile kıyas yapmıyorum nvdia bazinda 5060ti fiyat çok uçuk
Hocam çok haklısınız. İkinci el piyasası çok yüksek. 4070 i 18bine gördüm yakın zamanda.

Her şey bir tarafa, rx 6700xt overcloked edition marka farketmez 4060ti ile bir çok oyunda başabaş bir kart ve 9binTL ye satan bulunabiliyor. Gerçi onun da eskimesi ayrı bir sorun, iyi durumda olanını bulmak gerekiyor.
Ryzen 5 3400G ile sizin test ekranındaki fps kadar olmasa da 150 fps ye yakın veriyor.

Alınmış alınmiştır. Hayırlı olsun. İyi bir kart aldınız. :)

8 likler nerde 14 ya ben 4 5 ay önce 8 kya ventus aldım 4 aylık gittim 9a sattım sonra şu pilotların ilanlarını baz almaktan vazgeçin satamayacaklar ztn
O fiyatlar 5 ay önceydi dostum. Şu an çok zor. Es kaza biri düşük koyar eyvallah. 5-6 ay önce bende sattım kart. Yapay zeka yüzünden her şey yükseldi. 4-5 ay önce ssd lerde çok ucuzdu. Şimdi ssd ler uçtu, ram ler uçtu. Ekran kartları da uçuşa geçti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri