soğutucunu görmeden sıcaklık iyi kötü diyemeyizFPS BAZEN 190 180 oluyor sıcaklık değerleri nasıl pazartesi termal macun kullandım termal grrazy krouynt
laptopta ne soğutucususoğutucunu görmeden sıcaklık iyi kötü diyemeyiz
fpsin dalgalanıyor ama sıcaklığın o işlemci ve laptop ise eğer laptop koşullarına göre iyiFPS BAZEN 190 180 oluyor sıcaklık değerleri nasıl pazartesi termal macun kullandım termal grrazy krouynt
işlemcinin isminden lattop olduğunu tahmin ettim ama çok dikkat etmedim eğer ek bi soğtucu yoksa lattop için çok iyi bir sıcaklık değerilaptopta ne soğutucusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fpsin dalgalanıyor ama sıcaklığın o işlemci ve laptop ise eğer laptop koşullarına göre iyi
GHZ ve W değerleri lazım tam doğru anlamak içinde onlar yokişlemcinin isminden lattop olduğunu tahmin ettim ama çok dikkat etmedim eğer ek bi soğtucu yoksa lattop için çok iyi bir sıcaklık değeri
ekran kartının w değerinden belli gibiGHZ ve W değerleri lazım tam doğru anlamak içinde onlar yok
Valorant işlemci oyunu 5070imden 120w çekiyor laptoplar genelde 125w geçmez zaten ekran kartı olarak 3050 4050 çıkacak gibi normal o w ısıyı yaratan işlemcinin W kullanımı da düşükekran kartının w değerinden belli gibi
tabi oyundan oyuna değişir ben aşşağı yukarı tahmini dedimValorant işlemci oyunu 5070imden 120w çekiyor laptoplar genelde 125w geçmez zaten ekran kartı olarak 3050 4050 çıkacak gibi normal o w ısıyı yaratan işlemcinin W kullanımı da düşük
laptopta ne soğutucusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fpsin dalgalanıyor ama sıcaklığın o işlemci ve laptop ise eğer laptop koşullarına göre iyi
16gb ram rtx 3050 6gb vram var 75w maxGHZ ve W değerleri lazım tam doğru anlamak içinde onlar yok