S25 mi almalıyım İphone 15 mi

memnunum usta her ısımı goruyorda bu para verilmez bı telefona vallaha bak cok paralar cop oluyo en fazla kamerası iyidir biseyi iyidir is gorsun yeter kafasındayım cok para vermek sacma geliyo artık redmı falan gecıcem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi sorunu yok usta telefonun tas gıbıde bu paraları bi tel bence haketmıyor surda 30k lık telefonla sunun arasında cok fark yok o aradakı farka cok daha farklı seyler yapardım gec frk ettım tasın sert oldugunu
Hocam bu kafayla düşünürseniz iphone da alsanız aynı yorumu yapardınız bence sorun telefonda değil ama :D

Daha önce iphone kullandıysanız iphone ama samsungun daha f/p olduğu kesin

Merhaba arkadaşlar ben uzun yıllar iphone 12 kullandım telefon artık bozuldu ve 2 el bir samsung s25 buldum ama uzun yıllar iphone kullandıktan sonra samsungada geçmek zor olacak gibi geliyor diğer seçenekte sıfır iphone 15 şimdi şöyle iphone 17 ile s25 kıyaslanır normalde biliyorum ama bütçem bu 2 sine yettiği için arada kaldım şimdi bende birazda popüler kültür köleliği var birazda hani samsung alsam acaba belirli süre sonra kasarmı korkusu var annem ilk samsung a33 aldığı zaman yağ gibi akıyordu şimdi 1 2 sene falan oldu telefon ölücek resmen instagramda tiktokta bırak beni diyor aynısını samsung a52 dede yaşamıştım daha önce samsung a52 kullandım kendim böyle bi korkum var aynısı olurmu diye genelde gündelik hayatta pubg falan oynuyorum instagram izliyorum kamera kaliteli benim için böyle aman aman önemli değil karanlıkta iyi çeksin normal ışıkta zaten 2 side mis gibi çekiyor ama en büyük sıkıntı biri sıfır biri 2 el o yüzden arada kaldım
a33 52 gibi şeylerle s25 in tam olarak marka dışında bir benzerliği yok, sende zaten demişsin normalde 17 ile kıyaslanır diye, yani seçim senin eğer 17 alacak bütçen yoksa 15 felan saçma illa apple olacaksa 17e bekle veya hiç düşünme s25 al.

Dostum ne messi abartma, 120hz 2. nesil yansıma engelleyici ekranlı. 3x zoomlu, geniş açı kamerası olan. SD8 elite kullanan telefonu gidip kalın çerçeveli 60hz 1600nit ekranlı, daha zoom kamerası bile olmayan A16 kullanan telefon ile mi kıyaslıyorsun sen ? İphone 15'in rakibi s24 fe diyebilirim ancak.
androidler kağıt üzerinde iyi sadece

androidler kağıt üzerinde iyi sadece
İki işletim sisteminide kullandım alakası yok sen hiç s ultra serisi kullandında mı bunu söylüyorsun çok merak ettim iosun tek avantajı kalmıştı ios stabilitesi kapalı kod olduğu tek marka olduğu için stabildi fakat ios 26 ile eski telefonlarda çöp oldu onun dışında oneui arayüzü kişiselleştirilebilmesi akıcılığı ai özellikleri olarak her konuda düz iphone modellerinden daha iyi üstelik samsung vergi indirimi yapmasına rağmen globalde daha pahalı olmasına rağmen 17pm ile s25 ultra arasında 40k fark var :D

İki işletim sisteminide kullandım alakası yok sen hiç s ultra serisi kullandında mı bunu söylüyorsun çok merak ettim iosun tek avantajı kalmıştı ios stabilitesi kapalı kod olduğu tek marka olduğu için stabildi fakat ios 26 ile eski telefonlarda çöp oldu onun dışında oneui arayüzü kişiselleştirilebilmesi akıcılığı ai özellikleri olarak her konuda düz iphone modellerinden daha iyi üstelik samsung vergi indirimi yapmasına rağmen globalde daha pahalı olmasına rağmen 17pm ile s25 ultra arasında 40k fark var :D
Katılıyorum söylediğin şeylere daha önce bende 15 pro kullandım telefon stabil değil pili gün içinde dayanmıyor 2 3 kere şarj etmem gerekiyor telefona 70 k para verip günse 2 3 kere şarj etmek rezillik işidir. 2 ay içinde kurtuldum ondan daha sonraları S25 ultra aldım hala kullanıyorum iphone tokatlayıcısı. Stabilizasyona çok takılıyor bu arkadaşlar ama emin olun s25 ultra daha az takılma ve bug var. İnsanlar iphoneda işletim sisteminin 4 dörtlük çalıştığını sanıyolar ama işler alıp kullandıktan sonra öyle olmuyor

Katılıyorum söylediğin şeylere daha önce bende 15 pro kullandım telefon stabil değil pili gün içinde dayanmıyor 2 3 kere şarj etmem gerekiyor telefona 70 k para verip günse 2 3 kere şarj etmek rezillik işidir. 2 ay içinde kurtuldum ondan daha sonraları S25 ultra aldım hala kullanıyorum iphone tokatlayıcısı. Stabilizasyona çok takılıyor bu arkadaşlar ama emin olun s25 ultra daha az takılma ve bug var. İnsanlar iphoneda işletim sisteminin 4 dörtlük çalıştığını sanıyolar ama işler alıp kullandıktan sonra öyle olmuyor
Bende 16 pro max kullanmıştım pil o telefonda da iyiydi açıkçası ama çok kısıtlıydı kutu gibiydi ve fiyat anlamında bir telefona o kadar verilmeyeceğini anladım aslında aynı fiyatta çıkan cihazlar fakat trde çok daha ucuza s24 ultra aldım 55kya yurt içi ve kullandığım ilk android amiral gemisiydi inanılmaz memnun kaldım her anlamda çok daha üstün bir cihaz hemde arada tam 2 kat fark var marka satmanında üstüne geçmiş bir durum bu

Bende 16 pro max kullanmıştım pil o telefonda da iyiydi açıkçası ama çok kısıtlıydı kutu gibiydi ve fiyat anlamında bir telefona o kadar verilmeyeceğini anladım aslında aynı fiyatta çıkan cihazlar fakat trde çok daha ucuza s24 ultra aldım 55kya yurt içi ve kullandığım ilk android amiral gemisiydi inanılmaz memnun kaldım her anlamda çok daha üstün bir cihaz hemde arada tam 2 kat fark var marka satmanında üstüne geçmiş bir durum bu
Popüler kültür köleliği diyebilirim ama bu düşünceyide anlıyorum artık çünkü insanlar artık popileriteye çok bakıyorn. Teknoloji olarak samsungla kıyaslanamaz çoğu yerde iphone geride kalıyor ama popülerite anlamındada iphone u geçebilecek yok sanırım. Samsungun görünüş olarak değiştirmesi gerektiğini farklı bir model ve tipleme yapması gerektiğini düşünüyorum. Ufak pazarlama taktiği 😂

Popüler kültür köleliği diyebilirim ama bu düşünceyide anlıyorum artık çünkü insanlar artık popileriteye çok bakıyorn. Teknoloji olarak samsungla kıyaslanamaz çoğu yerde iphone geride kalıyor ama popülerite anlamındada iphone u geçebilecek yok sanırım. Samsungun görünüş olarak değiştirmesi gerektiğini farklı bir model ve tipleme yapması gerektiğini düşünüyorum. Ufak pazarlama taktiği 😂
Doğru diyorsun hocam da açıkçası benim etrafımda bu telefonu alınca iphonedan daha çok dikkat çekmişti kare tasarım büyük ekran kamera adası premium duruyor s25 ultra da daha da iyi yaptılar kamera adasını

Doğru diyorsun hocam da açıkçası benim etrafımda bu telefonu alınca iphonedan daha çok dikkat çekmişti kare tasarım büyük ekran kamera adası premium duruyor s25 ultra da daha da iyi yaptılar kamera adasını
Bendede kamerasını kullanan aaa çook iyi çekiyor ne diyip anca öyle anlıyolar ahahhaha. Kamera tasarımını beğenmiyorum çünkü rahatsız edici ve çoğu telefon tasarımında olan bir tasarım kamera tasarımı. Telefonun kamera tasarımı değilde çerçeve ve arka kapak olarak çok premium hissettiediğini söyleyebilirim harika hissettiriyor. Keşke çok param olsada kılıfsız kullanabilecek kadar rahat olsam ahhahahahah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri