1.5K TL Tablette Kullanmak için Klavye Önerisi

bence tablet vb için en mantıklısı o. özel kılıflı klavye vvs yoksa eğer tabi.

vardı da klavye tabletle birlikte yere düştü ve keyfe keder çalışmayı tercih etti hocam..
eğer taşınabilir olması vs çok önemli değilse örnek veriyorum manyetik klavye aldım bu da bt olabiliyor. o 1.5k yı ordanda kurtarabilirsin

eğer taşınabilir olması vs ççok önemli değilse örnek veriyorum manyetik klavye oldum bu da bt olabiliyor. o 1.5k yı ordanda kurtarabilirsin
yok hocam ya taşınabilirlik önemli.. bi de zarif duruyor bu, manyetik klavye alsam ister istemez kalın olacak buna kıyasla.

K380s kullanıyorum. Şarj edilebilir pille kullanmama tağmen oldukça kararlı bağlıyor.
Aynı fiyat bandında Monster Business Pro Mini de var, ışıklı, alüminyum. Ama sözüm ona "inceleme", tanıtım video yorumlarında çok bağlantı kopması, gecikmesi şikayetleri okudum.

K380s kullanıyorum. Şarj edilebilir pille kullanmama tağmen oldukça kararlı bağlıyor.
Aynı fiyat bandında Monster Business Pro Mini de var, ışıklı, alüminyum. Ama sözüm ona "inceleme", tanıtım video yorumlarında çok bağlantı kopması, gecikmesi şikayetleri okudum.
bende tercihimi K380s’ten yana kullanacağım sanırım hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri