En iyi ağız gargarası: Andorex

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
726
Andorex Gargara H.webp

Kana tedavisi ve diş taşı temizlenirken bizzat dişçi önermişti. Reçetesiz alınan bu gargara diş etindeki iltihapları ve sızıları dindiriyor ve lokal anestezik etki yapıyor. Eğer diş tedavisi taş vb var ise bunu kullanabilirsiniz zira diş taşı çıkmasını ciddi oranda azaltıyor

dişime dolgu yapıldı hafif ağrılar var büyük ihtimalle dişim kırıkmıştı oraya dolgu yaptılar mikro çatlaklar var acaba iyi gelir mi

dis tasini zaten dise iyi bakarak engellersiniz , ki ben bunun dis tasini engelledigini dusunemiyorum dis tasina en iyi fircalama ardindan ip geliyor. Nasil engelliyor onu anlayamadim kisaca dis tasini.

Dün şişen diş etlerimi aldırdım bunu verdiler hafif uyuşturma etkisi de var ben de kullanıyorum.

Bu hafif uyuşturan gargaralarda talimatlar olur 5 günden fazla ardarda kullanmayın diye falan onlara dikkat edin ama bir uyarı sakınca yoksa kullanabilirsiniz tabii ki

Eyvallah aga ben de böyle bir şey arıyodum diş taşı için

Aldırdım derken nasıl oluyo laa acıyo mu
Hocam diş etimde enfeksiyon vardı uzun süredir baya şişti dişlerimin üzerini kısmen kapatır hale geldi. Ağzımı 8 yerden uyuşturdular 2 damak 2 dil altı 4 kenar falan, sonra önce diş etimi kasten yırttı şiştiği yerlerden sonra fazlalık kısımları bildiğin kopardı attı. Diş etlerim hassas olduğu için iğne kısmı bayağı bir can yaktı yalan yok yaşım küçük olsa ağlardım :D

Hocam diş etimde enfeksiyon vardı uzun süredir baya şişti dişlerimin üzerini kısmen kapatır hale geldi. Ağzımı 8 yerden uyuşturdular 2 damak 2 dil altı 4 kenar falan, sonra önce diş etimi kasten yırttı şiştiği yerlerden sonra fazlalık kısımları bildiğin kopardı attı. Diş etlerim hassas olduğu için iğne kısmı bayağı bir can yaktı yalan yok yaşım küçük olsa ağlardım :D
Parodontaz aktif diş eti onarımını al hocam elinle diş etine sür 3 dk beklet yıka ağzını

Parodontaz aktif diş eti onarımını al hocam elinle diş etine sür 3 dk beklet yıka ağzını
Aldım hocam şimdi biraz kendi haline bırakmam gerekiyor çok böyle nası denir dokunsan sallanıyo öyle sigaram alkolüm de yoktur hani fırçalarım ağzımı hep ama genetik olunca burnundan geliyor maalesef, 2 hafta sonra bir de kontrol var hayırlısıyla daha yolumuz düşmez inş

Geri