🔥İndirim Arzum Ar258 Patcorn Yağlı Mısır Patlatma Makinesi 8.325,00 TL

canım her mısır istediğinde sinemaya gidip alsam daha mantıklı

Kevser ablamın tarifiyle mısırı patlatıp mutfağı yaksak daha ucuza gelir

yeni cıkan patlaro diye mısır paketi var mısır yag tuz hepsi icinde direk paketi mikrodalgaya atıp 3dk da sinema mısırı tadında cıtır cıtır mükemmel mısır oluyor tencereye bile gerek yok

Herhangi bir tencereye 3 kaşık yağ koyun ısıtın içine denemek için 2-3 tane mısır atın, mısırlar patlamaya başlayınca 3 kaşık mısır ekleyin, ağzını kapatın. Patlama sesi azalmaya başlayınca tencereyi karıştırın ( sağa sola sallayarak ) . Tamamen bitince kapağı açıp tuz atıp kapatın. 2 dk bekleyin ve yiyin. 8bin tl cebinizde kalsın

Bir 0 i fazla yazmışlar sanırım, bu seferde fiyat hatasından biz ürünü ucuz almayı talep edelim 😃

dükkanın hayırlı olsun 8 bine bunu satandan başkası paylaşmaz.

2023 te 65 lira olan ürün nasıl bu fiyatlara çıkar
Ben de anlamıyorum bunu. Ayak ısıtıcı vardı bozuldu yenisine bakayım dedim Ufonun 18bin tl ye vardı. Ama aynı alt markası mı ne ufonun alf var sadece kumandası yok, kablosu da sabit sanırım onun fiyatı 3.3 bin tldi. Bu mısır patlatıcı da onun gibi olmuş, ne yaşıyolar, neyin kafası anlamadım. Ben mikrodalgadan devam mısır patlatmaya yağsız-yağlı 5-8 dk arası borcamda mis gibi.

dünyanın harcanacak en boş 8K'sı olabilir tencerede karıştırarak patlat yeter

bir mısır patlağı için o para ona verilir mi abi?
hele uyanığın biri de 19 bin yazmış :)
bizim milletin hiç ölçüsü ayarı yok arkadaş.
daha birkaç ay önce amazon bu mereti 990tl ye satıyordu. hemde aylarca bu fiyata kalmıştı
her şeyi pişiriyor. tarhana bilem yapar istese
👇

Ekler

• MMM.webp
    MMM.webp
    86.2 KB · Hit: 44
Geri