🔥İndirim MSİ MAG 255XF 300HZ 7599 TL

Düşünülebilir şu sıralar fiyatlar düşüyor çoğu markanın tek kötü yanı pivot ve yükseklik ayarı yok eğer önemliyse sizin için https://ty.gl/a8zkmjpgb0iud bu da 8299 TL olmuş fiyatı ama monitör kolunuz varsa buna pek de gerek yok açıkçası.
hocam 10 bıne kadar butcem var sızce 2 k bır monıtor almak mı yoksa hz olarak yuksek bı 1080 p mı

hocam 10 bıne kadar butcem var sızce 2 k bır monıtor almak mı yoksa hz olarak yuksek bı 1080 p mı
Sana kalmış ben 24 inç 1080p de kullandım 27 inç 1080p de 27 inç 2k da, sana şöyle söyleyeyim 27 inç 2k 27 inç 1080p den iyi gerçekten bu 2k diyosun o inçte, ama 24 25 inçte pek demezsin bunu ancak yinede 2k daha keskin o bir gerçek, 24 inçlerde fps oynuyorsan monitör ideal gelir gözüne ama simülasyon veya hikaye girdin mi gözün bal gibi 27 inç 2k arar yalan yok, sana kalmış benim şahsi düşüncelerim bu eğer dersen ki çoğunlukla fps takılıyorum al geç yüksek hz 1080p ama hikaye de seviyorum dersen 1440p al ama tek şartla sistemin güçsüz olmasın.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FRSSHBH6?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 bu monitör nasıl sizce bunu almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana kalmış ben 24 inç 1080p de kullandım 27 inç 1080p de 27 inç 2k da, sana şöyle söyleyeyim 27 inç 2k 27 inç 1080p den iyi gerçekten bu 2k diyosun o inçte, ama 24 25 inçte pek demezsin bunu ancak yinede 2k daha keskin o bir gerçek, 24 inçlerde fps oynuyorsan monitör ideal gelir gözüne ama simülasyon veya hikaye girdin mi gözün bal gibi 27 inç 2k arar yalan yok, sana kalmış benim şahsi düşüncelerim bu eğer dersen ki çoğunlukla fps takılıyorum al geç yüksek hz 1080p ama hikaye de seviyorum dersen 1440p al ama tek şartla sistemin güçsüz olmasın.
üstte yazdığım monitöre ne diyorsun.

Son düzenleme:

hocam bu sisteme 2k monitör bağlamayı düşünüyorum bi zorlama olur mu sence

Arkadaşlar tekrar söylüyorum, lenovo 25-10, dell aw 2525hm, aoc 25g4sxu ve philips evnia 320hz modelleri %99 ihtimalle aynı paneli kullanıyor. Araştırdığım kadarıyla lg ve auo da bu paneli bulamadım ancak csot aoc de belirttiği gibi bu paneli üretiyor
, ne kadar diğerlerinde belirtilmemiş olsada %99 aynı ürünü satın alıyorsunuz tek fark dış kasa malzeme kalitesi, backlight yani parlaklık ve yazılımla tuning. Lenovoda renkleri şikayet eden arkadaşlar kendileri ayarları azcık kurcalayarak bu sorunu çözebilir. Aoc de zaten renk fabrikadan daha canlı olarak ayarlandığı için lenovonun renkleri de sarımtrak sanılıyor ama aslında hepsi ilk çıktığında öyle. Burada malzeme kalitesi, müşteri temsilcisi, hangi e ticaret sitesinde hangi satıcının ürünü sattığı, hangi markanın müşteri desteği daha iyi olduğu ve 300 ile 400 nit arasında 4-5 farklı monitörden hangisini seçeceğiniz. Bunlara göre kararınızı verin ancak lenovoyu 8000 tl nin altında görürseniz kaçırmayın ki şuan 7800tl

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FRSSHBH6?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 bu monitör nasıl sizce bunu almayı düşünüyorum

üstte yazdığım monitöre ne diyorsun.
Vg249qml5a kullanıyorum güncel iyidir ama tuf'a 10k yerine 1k daha koy alienware al derim malzeme kalitesi vasat oluyor TUF'ların.
PC 5060 olsa bile zor derdim 8gb olduğundan laptopta hiç bulaşma derim 1080p optimal olur bu laptopta.

Artık bu panel öyle bir duruma gelmiş ki şimdiki araştırmalarıma dayanarak 300-320hz arasındaki 24.5 monitörlerin neredeyse tamamı bu paneli kullanıyor. Rampage ne kadar nefret etsem de ;

Rampage Crimson CR25R300F 25 300Hz 1ms Csot Fast IPS Fhd Freesync/g-Sync Pc Flat Oyuncu Monitörü

Bu monitörde aynı paneli kullanmış ve aw nin yarı fiyatına satılıyor. Monitörde tek bakılacak şey panel değil tabii ki ama bütçesi çıkmayanlar buna da göz atsın.

Artık bu panel öyle bir duruma gelmiş ki şimdiki araştırmalarıma dayanarak 300-320hz arasındaki 24.5 monitörlerin neredeyse tamamı bu paneli kullanıyor. Rampage ne kadar nefret etsem de ;

Rampage Crimson CR25R300F 25 300Hz 1ms Csot Fast IPS Fhd Freesync/g-Sync Pc Flat Oyuncu Monitörü

Bu monitörde aynı paneli kullanmış ve aw nin yarı fiyatına satılıyor. Monitörde tek bakılacak şey panel değil tabii ki ama bütçesi çıkmayanlar buna da göz atsın.
Bu rampage olanı inceledim ghosting bir tık var benim vg249qml5a ghosting konusunda daha başarılı belki ayarı yapılmamıştır bilemedim ama görüntü kalitesi olarak renkleri canlıydı evet fp duruyor ama monitörde hz gtg vs kadar malzeme ve işçilik kalitesi de önemli yoksa vg249q1a vakası gibi olur yatay çizgi vs vs bu konularda da özenli ve sağlam olmalı bence.

Bu rampage olanı inceledim ghosting bir tık var benim vg249qml5a ghosting konusunda daha başarılı belki ayarı yapılmamıştır bilemedim ama görüntü kalitesi olarak renkleri canlıydı evet fp duruyor ama monitörde hz gtg vs kadar malzeme ve işçilik kalitesi de önemli yoksa vg249q1a vakası gibi olur yatay çizgi vs vs bu konularda da özenli ve sağlam olmalı bence.
https://www.idefix.com/dell-alienwa...-p-13263436?vendorId=4637&ref=akakce&v=1.59.5 bu monitörden mi bahsediyosun satın aldım şuan kargoda eğer ölü pixel ışık sızması gibi durumlar olursa iade edersem ancak alabilirim

Geri