copierbond
80+
- Reaksiyon skoru
- 156
Bir 3 aylık daha yakaladım.
Bir vakit sonra site erişimi kapatıyor zaten istesen de alamazsın.Benden yeter bu kadar, 3 ay çıkardık attım yukarıya başkada denemeyeyim bari.
Proxy var bende sıkıntı yokBir vakit sonra site erişimi kapatıyor zaten istesen de alamazsın.
Denedim de verim alamadım.Lazım olan yoksa artık almayalım kodları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Proxy var bende sıkıntı yok![]()
Bana kod lazım değil maksat belki kullanan olur diye atıyorum. Kazı kazan gibi oldu bu işDenedim de verim alamadım.
Yoksa bir bot yazabilirdim bunun için.
6 ay gelirse alırım 10 ayım var. 5K cayma bedelı cıkıyor.Lazım olan yoksa artık almayalım kodları
Proxy var bende sıkıntı yok![]()
Hocam 20 Şubat 23:59 kadar demişsiniz ama attığınız SS’in Kenarında 19 Şubat 2026’ya kadar yazıyor am Sitede Kampanya Sloganı hayka duruor şimdş bitti mi bitmedi mş ???20 Şubat 23.59 a kadar turk.net üzerinden altyapı sorgulama yapanlara 6 aya varan hediye internet fırsatı.![]()
Bilgisayar üzerinden sorgulama yapmanızı, reklam engelleyici eklentilerinizi kapatmanızı öneririm. Sorgu sonucunda ekranınıza belirebilecek örnek görsel
Alıntıyı görüntüle
Alabileceğiniz hediyeler
Gigafiber 6-4-3-2-1 ay(lar), ücretsiz kurulum, 3 ay %50
TT Fiber
3-2-1 ay(lar), 3 ay %50.
VDSL-ADSL
2-1 ay(lar), 3 ay %50.
kullanmak isteyen varsa 1 ay bedava kodları:
CHGV1KI0XDAI
CHGV1ZKRB2D5
Ben dün telefonda sordum, son gün dedi.Zaten TurkNet müşterisiyim ama 1 aydır ödeme yapmadım, aboneliği de iptal ettirmedim. Bu kampanyadan ben de yararlanabiliyor muyum, yoksa sadece başka operatörden geçiş yapanlar için mi?
Bana Mesaj gelmişti bu kamoanya ile ilgili ama Click bait Yine saçma bi ton koşullu Şeylerden biri diye dülünmüştüm XD
Hocam 20 Şubat 23:59 kadar demişsiniz ama attığınız SS’in Kenarında 19 Şubat 2026’ya kadar yazıyor am Sitede Kampanya Sloganı hayka duruor şimdş bitti mi bitmedi mş ???