🔥İndirim Segotep Gank 360 Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 mATX Kasa (ARGB Fan) 3999TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,758
SIFIRDAN veya 2.EL PC TOPLUYORSANIZ BU KASAYI KAÇIRMAYIN DERİM.
içerisinde psu(sanıyorum ki bu olmalı):

BN750W PCIE 5.1

https://www.segotep.com/EN/home/product?id=621
1771617854550.webp

Son düzenleme:
C Tier PSU var içinde, BN750 mi neydi modeli. Sadece C Tier 750W PSU minimum 3K'ya satılıyor zaten güncel piyasada. 360mm destekli ve ARGB fanlı mesh kasa 1K'ya gelmiş oluyor, alınır güzel fiyat.

psu ve kasanın performansı nasıldır yeni pc topluyorumda
kasa zoko amiral benziyor. içerisinde psu ise korumalar var olduğunu biliyorum. psu da nvidia kartların yeni güç konnektörü de dahil. f/p almanı öneririm. kullanan kişiler kasa saçı ve temperli camı olsun iyi düzeyde olduğunu belirtiyor.

kasa zoko amiral benziyor. içerisinde psu ise korumalar var olduğunu biliyorum. psu da nvidia kartların yeni güç konnektörü de dahil. f/p almanı öneririm. kullanan kişiler kasa saçı ve temperli camı olsun iyi düzeyde olduğunu belirtiyor.
Değerlendirilebilir bencede

Benim kasam bu gecmeme deger mi?
bana kalırsa değmez. sıfırdan sistem yapanlar için alım fırsatı başka espirisi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerlendirilebilir bencede
bende dayanamadım sipariş geçtim. tam istediğim düzeyde/tarzda bi kasa. psu da başka sistemlerde kullanırım. tavan 360mm sıvı sogutma takılıyor yan arka kapağa da 2 fan takılabiliyor müthiş hava akışı sağlanabilir :D

bana kalırsa değmez. sıfırdan sistem yapanlar için alım fırsatı başka espirisi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende dayanamadım sipariş geçtim. tam istediğim düzeyde/tarzda bi kasa. psu da başka sistemlerde kullanırım. tavan 360mm sıvı sogutma takılıyor yan arka kapağa da 2 fan takılabiliyor müthiş hava akışı sağlanabilir :D
Eyvallah

Son 1 sene içerisinde gördüğüm kadarıyla markanın güç kaynakları hakkında olumsuz yazıları görmüştüm. Yine de ben bu işten anlarım, incelemesini bulurum, iç yapısını da görürsem detaylıca yorumlarım diyen varsa kasa içindeki güç kaynağının şu linkteki model olduğunu buldum.

https://www.segotep.com/EN/home/product?id=214

Geri