❌İndirim Bitti! 7GO 18000PA Araç İçi Süpürge 🔥969₺

hocam ben 7go markasina karsi kulak asinaligim olustugu icin bunu aldim fakat butun urunler cinden fason uretim zaten. temelinde hepsi ayni urun bunu alin gecin isterseniz hem 3 tane bataryayla geliyor.
3 tane batarya ile gelen hangisi? 3 batarya derken ne demek istediniz?

20 binlik almıştım. 2 bataryası var. arabayı temizledim. güzel ürün

20 binlik almıştım. 2 bataryası var. arabayı temizledim. güzel ürün
ben de 20klık olanı dusunuyorum ufleme gucu nasıl pc kasanın tozlarını temızleyecegım ve araç için kullanacagım

hocam ben 7go markasina karsi kulak asinaligim olustugu icin bunu aldim fakat butun urunler cinden fason uretim zaten. temelinde hepsi ayni urun bunu alin gecin isterseniz hem 3 tane bataryayla geliyor.
Hocam 3 batarya ile gelen hangisi? Ben de göremedim. 20000 mah olanı 2 batarya ile geliyor demiş resimlerde.

Hocam 3 batarya ile gelen hangisi? Ben de göremedim. 20000 mah olanı 2 batarya ile geliyor demiş resimlerde.
3 hücreli bataryadan bahsediyordur. Bunların hepsi 3 ücretli zaten. Çıkarılabilir bataryalı olanlar 5 hücreli olması lazım.

Bilgisayar için felan lazımsa şu cihazdan var bende baya güzel. Haftasonu %10 indirimi var. Müşteri izmetlerinden %20 kuponda isteyin uyguna geliyor. Hafta içi 1300e felan çıkartıyor ilanı.
1771687657666.webp

Bilgisayar için felan lazımsa şu cihazdan var bende baya güzel. Haftasonu %10 indirimi var. Müşteri izmetlerinden %20 kuponda isteyin uyguna geliyor. Hafta içi 1300e felan çıkartıyor ilanı.
Alıntıyı görüntüle
Ben almayı düşünüyorum ama görüntüsü çok zayıf duruyor üflemesi iyi mi?

Ben almayı düşünüyorum ama görüntüsü çok zayıf duruyor üflemesi iyi mi?
Az önce şunu aldım. Birde bunu deneyeceğim bakalım. Diğeri süpürme için çok iyi fakat birde fırçasız motorlu test etmek istedim. Bakalım yazdığı gibi 20000pa gücündemi.

1771966720972.webp

Az önce şunu aldım. Birde bunu deneyeceğim bakalım. Diğeri süpürme için çok iyi fakat birde fırçasız motorlu test etmek istedim. Bakalım yazdığı gibi 20000pa gücündemi.

Alıntıyı görüntüle
Yorumlarınızı bekliyoruz o zaman.

Ben de şunu aldım üfleme amaçlı performansını gelince göreceğiz

1000004990.webp

Yorumlarınızı bekliyoruz o zaman.

Ben de şunu aldım üfleme amaçlı performansını gelince göreceğiz

Alıntıyı görüntüle
Yeni aldığım bugün teslim edildi. Baya güçlü diğerine göre. Üflemesi de güzel. Sesi elektrik süpürgesi gibi mübarek ama olacak o kadar. Yarın felan şarjı ne kadar gidecek onu test ederim. Yalnız Temu'dan aldığımın plastik kalitesi daha iyi.
O aldığın turuncu benim sepetimde vardı fakat ağzı geniş onun. Kullanım alanı çok yoktur. Ya dökülen kuru yaprakları süpürme de yada yıkadığın arabayı kurutmada kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri