İkinci el PSU alınır mı?

ben kendi deneyimimi söylüyorum 4200 TL'ye msi aldım en az 30 kere elektirik kesintisi yaşadım bir sorun olmadı
Dostum cahilliğini hala konuşturuyorsun sadece MSI diyorsun. Sendeki zaten büyük ihtimalle güzel model çünkü Msi'ın o fiyata 2-3 tane modeli var hepsi de B- ve üstü. Ayrıca elektrik kesintisi ne alaka sen psunun iyiliğini buna göre mi ölçüyorsun ? Benim Frisby PSU vardı 5 yıl kullandım yine bir şey olmadı kaç yüz kere elektrik gitmiştir. Seninle daha fazla vakit kaybedemem forumu kirletmekten başka bir işe yaramıyorsun.

Dostum cahilliğini hala konuşturuyorsun sadece MSI diyorsun. Sendeki zaten büyük ihtimalle güzel model çünkü Msi'ın o fiyata 2-3 tane modeli var hepsi de B- ve üstü. Ayrıca elektrik kesintisi ne alaka sen psunun iyiliğini buna göre mi ölçüyorsun ? Benim Frisby PSU vardı 5 yıl kullandım yine bir şey olmadı kaç yüz kere elektrik gitmiştir. Seninle daha fazla vakit kaybedemem forumu kirletmekten başka bir işe yaramıyorsun.
Dediğim şeyi anlamaya çalışmadığın için anlamıyorsun 4 5 e yakın msi psu kullandım bir sorun yaşamadım bu benim kullanıcı olarak yaşadığım öznel deneyim bu doğrultuda tavsiye veriyorum

hocam bence tartışmayın gerek yok deepcool pl650d buldum birde 5 aylık kfg tam

O zaman çok yanlış modellere bakıyorsunuz hocam bunlar ne ? 45-50K'lık sistem için dandirik PSU olmaz. En önemli bileşendir PSU. Bende Rx 6600- Rtx 2060 falan sandım. Bütçenizi arttırmanız gerekir.
hocam c tier bir şey yetmez mi işte elektirik kesintim hiç olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri