Konu ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Yine kötü bir gün her şey üst üste geliyor. Konuyu hemen açıklayıp işime geri dönmek istiyorum. Konu kız arkadaşım (ciddi bir evrede 5 yıldır tanışıyoruz 1 yıldır beraberiz) dünden önceki gün endometriosis olduğunu öğrendi. Bu konuda hiç canını sıkma asını gerektiğini her konuda yanında olacağımı (ciddi olarak sadece lafta değil) söyledim. her şey okey yolunda gidiyor ama dün herşeyi tek bir hareketle bitirdi. Bilmiyorum mağara adamımı dersiniz (hiçte öyle birisi değilim) ama dün bir arkadaşını (erkek) hikayesinde love temalı bir müzikle paylaştı. Bunu görünce benim nevrim döndü. Arkadaşını hikayesinde paylaşması problem değil paylaşabilir ama bu kombinasyonla paylaşması hiç normal değildi. Bu çok büyük bir saygısızlık. Şöyle söyleyebilirim 3.şahıs görse onun sevgilisi sanardı bariz olarak. Sordum neden böyle bir şey yaptın. Aramızda bir şaka var onun için yaptım, böyle düşğnebileceğini düşünmemiştim dedi. Annem tanıyor biliyor kızı. Bu evredeki bir ilişkide sorumluluk almamak nedir anlamadım. Kafamda binbir çeşit soru. Ve asıl problem şu ki bunları konuşuyoruz fotoğraf şuan bile hikayesinde özür diliyor ama aksiyon yok ortada. Demem o ki ilişkiye ara vermek istiyorum. Başka bir adamla kız arkadaşımı bi' arada görmek bana göre değil. Sağlık konusunda yine her zaman yanındayım ama ben böyle bir görüntü karşısında devam edemem. Çok onur kırıcı değil mi arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum veya olayın etkisinden düşünemiyorum. Şimdi ara verelim desem hastalığımdan dolayı bahane ediyorsun diyecek. Ne yapiyim bana bir akıl verin. Neyse öyle içimi dökmek istedim. Tavsiye verirseniz sevinirim. Ya anneme ne derim onuda bilmiyorum.

Sağlıcakla kalın.
eğer bunu affedersen kız herşeyi yapma özgürlüğünü kendinde bulacak nasıl olsa barışıyoruz diye emin ol o da senin böyle tepki vereceğini düşünmüştür affedeceksen bile çok zor affet annene de kesinleşmeden ayrıldığını kızın yaptıklarını söyleme ama barışsan da şunu bil bir kere yapan tekrarda yapar sen dikkatli ol mantıklı düşün öyle karar ver

Konuyu düzgün okudun mu? 5 senedir tanışıyoruz 1 senedir ilişkimiz var demiş. Kaldı ki konuşarak çözülmeyecek bir şey değil, her şeyin altında bir sebep yatar. Eğer karşı tarafın savunması bu arkadaşı tatmin edecek düzeyde olmazsa zaten kararı kendisi verecektir. Önemli olan alacağın cevap, hastalığını bahane eder veya beni kısıtlayamazsın gibi konuşursa zaten niyeti bellidir. Eğer pişmansa ve sadakatli biriyse affedilebilir, baktın devamı geliyor ayrılırsın zaten. Şimdi konu sahibi kişiyi ayrıl diye gazlıyorsunuz ama bu ne kadar doğru? Arkadaş ayrıldığı zaman muhtemelen kafasında soru işaretleri kalacak kendi kendini yiyip bitirecek. Konuyu açan hocam, buradan size tavsiyem kendi bildiğinizi okuyun, pişmanlık duymayacağınıza emin olduğunuz şeyi yapın, ben dahil burada herkesin ağızı var konuşuyor, bakmayın bize.
sen konuyu okuduğundan emin misin asıl çocuk zaten sorgulamış bunu neden yaptığını karşı tarafın verdiği cevap yakın arkadaşım aramızda makara var cart curt sence tatmin edici bir cevap mi ve üstelik bu çocuk kızı karşısına alıp oturup bir açıklama istese tekrar bunları geveleyecek çünkü bunun bir açıklaması yok dediğine geleyim ayrılırsa soru işareti falan kalacak demişsin bir ilişkisi varken herhangi bir erkek arkadaşını love temalı bir müzikle paylaşan bir birey için kendi kendini yiyip bitiriyorsa kendisine saygısı yoktur fikrimce ha özsaygım yok diyorsa orasına tabi ki yorum yapamam böyle bir saçmalığa mantıklı bir sebep aramaya devam edebilir.

sen konuyu okuduğundan emin misin asıl çocuk zaten sorgulamış bunu neden yaptığını karşı tarafın verdiği cevap yakın arkadaşım aramızda makara var cart curt sence tatmin edici bir cevap mi ve üstelik bu çocuk kızı karşısına alıp oturup bir açıklama istese tekrar bunları geveleyecek çünkü bunun bir açıklaması yok dediğine geleyim ayrılırsa soru işareti falan kalacak demişsin bir ilişkisi varken herhangi bir erkek arkadaşını love temalı bir müzikle paylaşan bir birey için kendi kendini yiyip bitiriyorsa kendisine saygısı yoktur fikrimce ha özsaygım yok diyorsa orasına tabi ki yorum yapamam böyle bir saçmalığa mantıklı bir sebep aramaya devam edebilir.
Bilmiyorum farklı düşünüyoruz hocam, ben bir ilişkiyi bu şekilde bitirmeyi doğru bulmuyorum. Bence yanlış bir bakış açısı. Ben affetsin demiyorum, karşı tarafı karşısına alıp ciddi bir şekilde konuşması gerek çünkü
Kafamda binbir çeşit soru
böyle bir ifadede bulunmuş. Kaldı ki sizin hiç mi duygunuz yok? Uzun süreli bir ilişkiniz var ve karşı taraf böyle bir saygısızlıkta bulunuyor üzülmez misiniz, bunu hakedecek ne yaptım demez misiniz? Bunun için neden kişi kendi özsaygısını yitirsin ki? Kendini yiyip bitirecek dediğim kısım, siz yargısız infaz et modundasınız bu arkadaş şimdi kıza tek kelime etmeden ayrılsa kafasında soru işareti kalacak, ben diyorum ki; karşı taraf cidden yaptığı şeyden pişmanlık duyuyorsa ve bir daha böyle bir şeyin olmayacağının garantisini sunuyorsa affedilebilir. Dediğim gibi bence burada karşı tarafın niyeti önemli, özür diliyor ve hatasının farkına varıyorsa bence bir şans daha verilebilir, sonuçta bir iki aylık bir ilişki değil bu, uzun süreli arkadaşlık sonrası gelen kısman uzun süreli bir ilişki, oldu bittiyse getirip hemen çöpe atmak bence doğru değil.

Son düzenleme:
5 yıllık bir ilişkide karşılıklı olarak sınırlarınız ve tepki verebileceğiniz şeyleri her iki tarafında artık bilmesi değil ezberlemesi gerekir. Hastalığı vesaire bilmem ama yapmaması gerektiğini bildiği bir şey yapmış. Gerisi senin düşüncen.

Eee abi açık ve net söyliyicem
kızı oyalakıçka oyalarsan sonunda birini bulur kısa zamanda evlenir sende baka kalırsın.

Elini çabuk tutmalısın kız bulunca. Yoksa aman cicim balım çok fazla ilerlemiyor bu senaryolar.

Benzerini ben yaşadım. Ağır şartlar koş devam etmek istiyorsa eğer. ık mık yapıyorsa çıkart hayatından. Ne kadar seni oyalarsa o kadar eğleniyor seninle.

Merak eden arkadaşlar için yaklaşık bir saat önce tamamen kapanmak üzere ayrıldık. Gün boyunca çok soğuk davrandı. Ayrılırken bile hiç üzgün değildi. Hayatımdan bir 5 yıl silindi. Bu kadar uzun süreden sonra başka birisiyle nasıl olacak inanın bilmiyorum. Çok sevmiştim, gerçekten. Sağlığımız iyi olsun, sağlıcakla kalın.

Merak eden arkadaşlar için yaklaşık bir saat önce tamamen kapanmak üzere ayrıldık. Gün boyunca çok soğuk davrandı. Ayrılırken bile hiç üzgün değildi. Hayatımdan bir 5 yıl silindi. Bu kadar uzun süreden sonra başka birisiyle nasıl olacak inanın bilmiyorum. Çok sevmiştim, gerçekten. Sağlığımız iyi olsun, sağlıcakla kalın.
spora başla koşuya çık kendine odaklan tek çaresi bu, kendini geliştir yoksa olduğun yerde sayarsın

spora başla koşuya çık kendine odaklan tek çaresi bu, kendini geliştir yoksa olduğun yerde sayarsın

İçimde bir burukluk var tarif edemem. Allah kimseye yaşatmasın.. Evde duramıyorum.

İçimde bir burukluk var tarif edemem. Allah kimseye yaşatmasın.. Evde duramıyorum.
kanka biliyorum ne hissettiğini, o burukluğu iyi anlıyorum. sakın ama sakın hesaplarını stalklama, ne yapıyo diye bakma. eski fotoğraflara bakma. mümkünse sil/gizliye at. mutlu anıların olsa da sana yaşattığı saygısızlığı unutma ve kendin için uğraş. ne yaparsan kendine yapacaksın

duygusal bakınca işe yaramamış demek ki böyle diyoruz
Hocam mantıklı hareket etmek üzülmeyeceğin anlamına gelmez, her ne kadar üzücü olsada mantık ağır basmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olacağı varmış olmuş hocam, bir süre sonra unutursunuz. Biraz dolaşın, arkadaşlarınızla kafa dağıtacak aktiviteler yapın, düşünmeye vakti ayırmamaya çalışın

en azından sadece 5yıl kaybetmişsin kızın gerçek yüzünü gördün zararın neresinden dönersen kar olaya duygusal değil mantıksal baktığın için bu olay seni daha güçlendirir ve gelecekte daha mantıklı kararlar vermeni sağlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,440
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri