DARWİNWİN
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
eğer bunu affedersen kız herşeyi yapma özgürlüğünü kendinde bulacak nasıl olsa barışıyoruz diye emin ol o da senin böyle tepki vereceğini düşünmüştür affedeceksen bile çok zor affet annene de kesinleşmeden ayrıldığını kızın yaptıklarını söyleme ama barışsan da şunu bil bir kere yapan tekrarda yapar sen dikkatli ol mantıklı düşün öyle karar verArkadaşlar merhaba,
Yine kötü bir gün her şey üst üste geliyor. Konuyu hemen açıklayıp işime geri dönmek istiyorum. Konu kız arkadaşım (ciddi bir evrede 5 yıldır tanışıyoruz 1 yıldır beraberiz) dünden önceki gün endometriosis olduğunu öğrendi. Bu konuda hiç canını sıkma asını gerektiğini her konuda yanında olacağımı (ciddi olarak sadece lafta değil) söyledim. her şey okey yolunda gidiyor ama dün herşeyi tek bir hareketle bitirdi. Bilmiyorum mağara adamımı dersiniz (hiçte öyle birisi değilim) ama dün bir arkadaşını (erkek) hikayesinde love temalı bir müzikle paylaştı. Bunu görünce benim nevrim döndü. Arkadaşını hikayesinde paylaşması problem değil paylaşabilir ama bu kombinasyonla paylaşması hiç normal değildi. Bu çok büyük bir saygısızlık. Şöyle söyleyebilirim 3.şahıs görse onun sevgilisi sanardı bariz olarak. Sordum neden böyle bir şey yaptın. Aramızda bir şaka var onun için yaptım, böyle düşğnebileceğini düşünmemiştim dedi. Annem tanıyor biliyor kızı. Bu evredeki bir ilişkide sorumluluk almamak nedir anlamadım. Kafamda binbir çeşit soru. Ve asıl problem şu ki bunları konuşuyoruz fotoğraf şuan bile hikayesinde özür diliyor ama aksiyon yok ortada. Demem o ki ilişkiye ara vermek istiyorum. Başka bir adamla kız arkadaşımı bi' arada görmek bana göre değil. Sağlık konusunda yine her zaman yanındayım ama ben böyle bir görüntü karşısında devam edemem. Çok onur kırıcı değil mi arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum veya olayın etkisinden düşünemiyorum. Şimdi ara verelim desem hastalığımdan dolayı bahane ediyorsun diyecek. Ne yapiyim bana bir akıl verin. Neyse öyle içimi dökmek istedim. Tavsiye verirseniz sevinirim. Ya anneme ne derim onuda bilmiyorum.
Sağlıcakla kalın.