🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6199 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Lenovo fps dışındaki oyunlarda üzer mi mesela? AOC 25G3ZM dikkatimi çekti bir de. VA panelmiş fark etmemişim.
Beklentiye bağlı. İş görür düzeyde ama aman aman iyi değil.

Renkler biraz soluk fakat overclock yapmadan 320 hz vermesi ve ghostingin fark edilemeyecek kadar az olmasından dolayı tam bir fp ürünü incelememe göre, 1 adet ölü piksel var beyaz ekranda belli olan çok sorun degil, cs de iş görüyor, bf 6 da da gayet yeterli

Konuyu yükseltiyorum kusura bakmayın imzamdaki aoc monitör var 2k 165hz 27 inç sevmiyorum pubg battlefield filan oynuyorum konudaki monitörü alsam faydası olur mu acaba yada elimdeki ile devam mı edeyim . aoc başka bir modeli var 300hz 2k 24 inç ama bütçem için baya fazla 13k civarı .

selam daha da düşük fiyattan tekrar geldi, 6.199₺
gördüm hocam 7500 den almıştım kahroldum temsilciler ile uğraştım 1 gün geçti diye kupon vermediler inat ettim 14 günlük cayma hakkımı kullanıp aide işlemini başlatıp yolladım düşük fiyattan tekrar aldım cumartesi günü, pazar geldi kurdum yenisini eskiside iadeye gidiyor :D

hala stok gözüküyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,093
Üyeler
189,967
Son üye
kozi