Aoc 24" 24G11ZE 0.3ms 240Hz alınır mı?

xNxtayz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
Sizce nasıl pek anlamıyorum monitörlerden valorant CS2 fortnite gibi oyunlar oynuyorum fazla bi bütçede ayırmam 6-7k arası hiç bir yerde incelemesini bulamadım güveniyim mi ?

bende 2 haftadır araştırıyorum dün gece amazon depodan asus tuf aldım 4600 tl ye 240hz 0.3ms gtg, lenovo alacaktım hatta kendim konusunu açtım ama renkler kötü ve coil whine mevcutmuş vazgeçtim onu almaktan.

bende 2 haftadır araştırıyorum dün gece amazon depodan asus tuf aldım 4600 tl ye 240hz 0.3ms gtg, lenovo alacaktım hatta kendim konusunu açtım ama renkler kötü ve coil whine mevcutmuş vazgeçtim onu almaktan.
Asusta hangi modeli aldınız memnun musunuz? Lenovada hangi modelden vazgeçtiniz?

Sizce nasıl pek anlamıyorum monitörlerden valorant CS2 fortnite gibi oyunlar oynuyorum fazla bi bütçede ayırmam 6-7k arası hiç bir yerde incelemesini bulamadım güveniyim mi ?
hocam bu yanlış hatırlamıyorsam 200hz bilgin olsun. oc ile 240 oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu yanlış hatırlamıyorsam 200hz bilgin olsun. oc ile 240 oluyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-22 214408.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-22 214408.webp
    14.2 KB · Hit: 44
Asusta hangi modeli aldınız memnun musunuz? Lenovada hangi modelden vazgeçtiniz?
lenovo 25-10 modelini alcaktım vazgeçtim, asusta vg249qm5a modelini aldım ama amazon sağolsun bir hata yapmış çarşambadan beri gönderemedi hala sanırım stok hatası oldu şikayet kaydı açtım beklemedeyim

Sağol kral

lenovo 25-10 modelini alcaktım vazgeçtim, asusta vg249qm5a modelini aldım ama amazon sağolsun bir hata yapmış çarşambadan beri gönderemedi hala sanırım stok hatası oldu şikayet kaydı açtım beklemedeyim
Hocam bu gün bende Alcam o monitörü herkes övüyor çok iyi diye

Sağol kral

Hocam bu gün bende Alcam o monitörü herkes övüyor çok iyi diye
bende beğendim renk önemliydi benim için lg 2k monitörden geçicem sırf hz ve ms değeri için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri