falan filan inter milan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,745
zamaninda bisikletten bile düşmeyince böyle konular açılıyor iste.
ya siz anlamiyorsunuz ya da ben anlatamiyorum, kaza yaparim diye degil yapabilirim diye almiyorum. hayatimda ilk defa motor alacagim niye gidip 200 bin lira vereyim kafayi mi yediniz? 10 yildir bisiklet kullaniyorum onda bile ufak tefek dusuyorum ki kendime cok guvenirim bisiklette, motorla 100km hiz yapacagim sonra kafam rahat mi gideyim yolda siz belki hollandada yasiyorsunuz bilmiyorum da burada oyle bir olay yok. once ne anlattigimi ne sordugumu anlayin sonra tavsiye verirsiniz, ben size motoru soruyorum siz ne anlatiyorsunuz. insana sormadigi seyi anlatmak "kardesim sen gerizekalisin, ben senden cok daha zekiyim" demekten farksiz. Neymis "kaza yapacagini dusunen adam kaza yapar" asil bunu dusunen adam kaza yapmaz, tozpembe dunyanizdan cikin biraz turkiyedesiniz. yolda yururken bile 0lme tehlikeniz var. 4 den fazla kez bicak gecirmez yelek modelleri almayi dusundum, ihtiyatliyim kardesim, sen degilsindir banane?şimdiden geçmiş olsun, yukarıdaki arkadaşa yüklenmişsin ama çok ama çok haklı, 2 teker üstünde her şey kafada biter, kaza geliyorum demez orası ayrı. bu kafayla motosiklete binmemeni öneririm, abssiz motosiklete binilmez, ucuz etin yahnisi de yavan olur bu da kulağına küpe olsun. kaza yaparım diye ucuz motor almak istiyorsun yormasın diye, canın kaç para hemşerim demiş üstatben kaza yaptım 2 yıldır çekiyorum. 2 ameliyat oldum bilmem ne, motosiklette kaza yapmanın normal olduğunu düşünüyorsun, kendinden önce motorun hasarını düşünüyosun. senin canın hiç acımamış belli. umarım bu kafa yapısından kurtulursun kardeşim.