Olur hocam güzel tercih6.5k eski bir kulaklığa fazla ama ucuza bulursam düşüneceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağolun arkadaşlar secenek olarak hs80 max ile artric nova 5 yada 7 düşünüyorum
Olur hocam güzel tercih6.5k eski bir kulaklığa fazla ama ucuza bulursam düşüneceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağolun arkadaşlar secenek olarak hs80 max ile artric nova 5 yada 7 düşünüyorum
kablolu alacaksın mecburen knkselam benim için bir kulaklığın en önemli özelliği ses kalitesi %75 ses kalitesi %25 de oyun için lazım kablolu kablosuz önerilerinize açığım ağırlık dert değil sadece kalite olsun yeter![]()
Mchose x9 var bende, çok değişmiyor gibi. Basların daha net çıktığını hissediyorum sadece.:/
ozaman kablosuz bulursam kablolu kullanınca ses kalitesi artarmı ?
Demeyin illa kabloluya kaldıkMchose x9 var bende, çok değişmiyor gibi. Basların daha net çıktığını hissediyorum sadece.
Bu arada seslere bir süre sonra alışıyorsun, başta kablolu kullansan da farklı gelebilir
Bir denemeni öneririm ya. Birkaç güne alışılıyor. Şu an alıştım, corsair hs80'im vardı, bir garip geldi geçen mesela.Demeyin illa kabloluya kaldık![]()
arada bi cs fanlan oynuyorum genelde hikayeli oyun oynuyorum,Bir denemeni öneririm ya. Birkaç güne alışılıyor. Şu an alıştım, corsair hs80'im vardı, bir garip geldi geçen mesela.
osu! Gibi ritim oyunlarını sıklıkla oynuyorsan uzak durmalısın bu arada kablosuzdan kesinlikle.