Çözüldü✓ Corsair hs80 wired den geçilecek kulaklık

selam benim için bir kulaklığın en önemli özelliği ses kalitesi %75 ses kalitesi %25 de oyun için lazım kablolu kablosuz önerilerinize açığım ağırlık dert değil sadece kalite olsun yeter :D
kablolu alacaksın mecburen knk
kablosuzlar farklı hissettiriyor

hocam ben corsair void wireless den steelseries nova 7 ye geçtim çok pişman oldum ses kalitesi corsaire yaklaşamıyor bile. bence hs80 max almalısın biraz daha ekleyip

:/
ozaman kablosuz bulursam kablolu kullanınca ses kalitesi artarmı ?
Mchose x9 var bende, çok değişmiyor gibi. Basların daha net çıktığını hissediyorum sadece.
Bu arada seslere bir süre sonra alışıyorsun, başta kablolu kullansan da farklı gelebilir

Mchose x9 var bende, çok değişmiyor gibi. Basların daha net çıktığını hissediyorum sadece.
Bu arada seslere bir süre sonra alışıyorsun, başta kablolu kullansan da farklı gelebilir
Demeyin illa kabloluya kaldık :(

Demeyin illa kabloluya kaldık :(
Bir denemeni öneririm ya. Birkaç güne alışılıyor. Şu an alıştım, corsair hs80'im vardı, bir garip geldi geçen mesela.

osu! Gibi ritim oyunlarını sıklıkla oynuyorsan uzak durmalısın bu arada kablosuzdan kesinlikle.

Bir denemeni öneririm ya. Birkaç güne alışılıyor. Şu an alıştım, corsair hs80'im vardı, bir garip geldi geçen mesela.

osu! Gibi ritim oyunlarını sıklıkla oynuyorsan uzak durmalısın bu arada kablosuzdan kesinlikle.
arada bi cs fanlan oynuyorum genelde hikayeli oyun oynuyorum,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,489
Üyeler
189,277
Son üye
naveS3
Geri