- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşe yaradıBöyle bir şey mi varmışSonucu merak ettim
Son düzenleme:
İşe yaradıBöyle bir şey mi varmışSonucu merak ettim
takipteyimşu anlık LoL, TFT oynadım herhangi bir sorun olmadı cs2 iniyor bakalım onda ne olacak videolarda ki gibi ayar yapmadım taktım çalıştırdım
Alıntıyı görüntüle
şu anlık hiçbir sorun yaşamadımEğer stabilse 10/10 idareten kullanmak için birebir.
hocam burdan devam edelim vermis oldugun link suan kirik onun yerine ne onerirsin ve test sonuclari nasil oyunlarda memnun musunMalum yeni zamlardan sonra elimde laptoptan kalma fazladan ramler vardı piyasa durulana kadar kullanmak için çözüm ararken karşıma çıktı temu da ve aliexpress de var aynı satıcılar bende kupon olduğu için aliexpress den 530tlye temu da kalan kredimle de bedavaya aldım elime ulaştığında testlerini yapacağım
https://share.temu.com/A84JZ4WWBvB
oyunlarda memnunum 3200mhz cl26 da çalışıyor 4800-5600mhz için oc falan yapanları gördüm de soğutma ayarlamak gerekiyor onun için temu tekrar açılıyor diyorlar belki tekrar stok gelir çeşitlilik yok şuan TR de satan da yokhocam burdan devam edelim vermis oldugun link suan kirik onun yerine ne onerirsin ve test sonuclari nasil oyunlarda memnun musun
tamam hocam bekliyelim acilirsa alirim tesekkur ederim konu icin en azindan ram fiyatlari dussene kadar idare ederiz bu sekiloyunlarda memnunum 3200mhz cl26 da çalışıyor 4800-5600mhz için oc falan yapanları gördüm de soğutma ayarlamak gerekiyor onun için temu tekrar açılıyor diyorlar belki tekrar stok gelir çeşitlilik yok şuan TR de satan da yok
oyunlarda memnunum 3200mhz cl26 da çalışıyor 4800-5600mhz için oc falan yapanları gördüm de soğutma ayarlamak gerekiyor onun için temu tekrar açılıyor diyorlar belki tekrar stok gelir çeşitlilik yok şuan TR de satan da yok
Alamıyor olman lazım yeni gümrük mevzuatından dolayıAliExpress'te az önce şunu buldum:
DDR4 DDR5 Bellek Adaptör Kartı SO-DIMM'den DIMM'ye Dönüştürücü Tak ve Çalıştır Yüksek Frekanslı Empedanslı Kararlı Performans DDR3
![]()
DDR4 DDR5 Bellek Adaptör Kartı SO-DIMM'den DIMM'ye Dönüştürücü Tak ve Çalıştır Yüksek Frekanslı Empedanslı Kararlı Performans DDR3 - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
bunu alayım mı hocam ne diyorsunuz
her şey mi zor olur bi ülke de neyse hocam sağolasın zahmet ettik sana da araştırmışsın teşekkür ederimAlamıyor olman lazım yeni gümrük mevzuatından dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet şimdi baktım alırsan vergi kesmiyor gelince gümrük müşaviri tutman gerekecek + ekstra vergi ile normal ramden daha pahalıya gelecek temuya gelmesini bekle