Kullanıyorum yaşadığım tek sorun YouTube da tam ekran video izlerken lole alt tab yaptım driver hatası verip oyunu kapattı. Bir kaç kez daha aynı durumda driver çöktü onun dışında stabilSorum başlıktaki gibi arkadaşlar, kullanan var ise yorumlarını iletebilir mi ?
Fps kaybı vs yaşıyor musun acaba ?Kullanıyorum yaşadığım tek sorun YouTube da tam ekran video izlerken lole alt tab yaptım driver hatası verip oyunu kapattı. Bir kaç kez daha aynı durumda driver çöktü onun dışında stabil
bu ikili 1080de darboğaz yaparSorum başlıktaki gibi arkadaşlar, kullanan var ise yorumlarını iletebilir mi ?
1080p de tam performans vermiyor kart.2k monitör alcam mecburFps kaybı vs yaşıyor musun acaba ?
2k da bile darboğaz olur bence bazı oyunlarda. 2k monitöre geçerken bence mümkünse işlemciyide upgrade et1080p de tam performans vermiyor kart.2k monitör alcam mecbur
Yani çok extra sistem istemeyen oyunlar oynuyorum ekran kartı 1650bu ikili 1080de darboğaz yapar
sistem özelliklerin nedir şuan? bütçe ne kadar en fazla? hangi oyunları oynayacaksın? monitör 1080 mi öyleyse yakın zamanda 2k monitöre geçmeyi düşünüyor musun?Yani çok extra sistem istemeyen oyunlar oynuyorum ekran kartı 1650bunu sadece olabildiğince yükseltmeye çalışıyorum 5060 8 gb da alabilirim belki, 2.el de bakıyorum 3060 vs. ne önerebilirsin
ryzen 5 5600sistem özelliklerin nedir şuan? bütçe ne kadar en fazla? hangi oyunları oynayacaksın? monitör 1080 mi öyleyse yakın zamanda 2k monitöre geçmeyi düşünüyor musun?
bütçe anladığım kadarıyla 25 civarı bence yapılacak en mantıklı şey am5 geçilmeyecekse 9060xt 16gb alıp yanına 2. el 5700x alman. 1080de yada 2k da herhangi bir darboğaz olmaz güç kaynağıda çok dandik değilse yeterli olacaktırryzen 5 5600
gtx 1650
gigabyte a320 m s2h
16 gb ram 3200 mhz
650 watt fps psu var
monitörde 1080p 2 k geçmeyi düşünmüyorum şuanlık
Chrome ile ilgili diye duymuştum ben donanım hızlandırma ayarı kapatın diyorlardı chrome daKullanıyorum yaşadığım tek sorun YouTube da tam ekran video izlerken lole alt tab yaptım driver hatası verip oyunu kapattı. Bir kaç kez daha aynı durumda driver çöktü onun dışında stabil