İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Usb yeşil ısık sabit yanıyor fakat kulaklıktaki yeşil ışık yanıp sönüyor.

Usb yeşil ısık sabit yanıyor fakat kulaklıktaki yeşil ışık yanıp sönüyor.
bende usbde kırmızı ışık süreklı yanıyor bağlı olsada olmasada kulaklıkta ise bağlı iken yeşil ışık yanıp sönüyor

bende usbde kırmızı ışık süreklı yanıyor bağlı olsada olmasada kulaklıkta ise bağlı iken yeşil ışık yanıp sönüyor
Şaka gibiya kafayo fıttırcam birazdan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi birdaha tak çıksr yaptım usb düzeldi.kaç defa tak çıkar yaptım ayar yaptım olmadı şimdi düzeldi niyeyse.

Son düzenleme:
bir şey daha sorcam kaç saatir şarjdaydı kırmızı yanıyor diye çıkarmadım demin gidim bakim kaç saat oldu nede olsa hala kırmızı yanıyordu en son dedim cıkarttım şarjdam kaç olmuş diye bakim dedim 100 dü.şarj fullense bile kırmızı yanması normalmi.

Yav ben bu mchose x9 aldım bir çok kişi övdü diyede 0 kapalı kutuda duruyor ben bu ürünü açıp kullanayım mı yoksa satayım mı bilemedim açıp kullanasim gelmiyor kronik sorun falan var mı bazı kişiler sorun yaşıyor sanırım çıldırmak istemiyorum

Bu arada 2 hafta sonrası tekrardan yorumumu yazayım. Kendi yazılımı hariç , efekt, eq açık olmadan kullanmaya başladım ve alıştım. Şu anda hs 80'i aramıyorum diyebilirim.

Bu arada 2 hafta sonrası tekrardan yorumumu yazayım. Kendi yazılımı hariç , efekt, eq açık olmadan kullanmaya başladım ve alıştım. Şu anda hs 80'i aramıyorum diyebilirim.
Ürünün pembesini aldım muazzam bencede cloud 3 s askıda ekmek gibi duruyor

Arkadaşlar DC’de falan sesim boğuk veya az geliyor bu sorunu yaşayan var mı ?

Beyler ben mikrofon dinlemeyi açınca arkadan çızırtı ve hafif dip ses geliyordu headphones firmware güncellemesi yapmamışım onu yaptıktan sonra çızırtı dip ses problemi tam olarak düzelmişti ama uygulama içi güncellemeyi yaptım geri geldi ayrıca ai noise reducation ayarını kapatıp açmak nerdeyse hiç fark etmiyor, acaba Ai çalışmadığı için mi cızırtı yapıyor çözemedim aynı problemi yaşayan var mı? Ayrıca sound effectlerde çalışmıyor eskiden çalışıyordu

Geri