600epey kuponu hala duruyor. Yeni kullanıcı olduğumdan mı bilmiyorum ama ben kullanabildim. Posttaki fiyata geliyor kullanınca.Evet. İndirimle 18.7k'ya geliyor şu an. Yine de iyi fiyat. İhtiyacı olana bu fiyattan da alınabilir durumda halen.
Nasıl bu kadar ucuza satıyormuş?soğutuculu hocam firma sahibiyle görüştüm soğutucu model gönderiyorum dedi
Bu ürünümüz stokta bulunmamaktadır diyor hocamAynı satıcının Çiçeksepeti mağazasında 18.1k' dan satılıyor halen arkadaşlar. Link ilk konu mesajımda var.
Ben de ona kıllandım da aldım bakalım. Yurtdışında 33'e satılanın bizde 17'ye satılmasıNasıl bu kadar ucuza satıyormuş?
Bende ondan şüphem var bir ara sahibinden de bunun sahteleri vardı. S/N ile samsung TR den doğrulamak lazım aslındaNasıl bu kadar ucuza satıyormuş?
Samsung magician ile doğrulamışlar hocamBende ondan şüphem var bir ara sahibinden de bunun sahteleri vardı. S/N ile samsung TR den doğrulamak lazım aslında
İlk mesajda detaylı da yazdım ama insanlar okumuyorlar hocamSamsung magician ile doğrulamışlar hocam
senin mesajı görüp satın aldım ben de ilk geldiğinde cesaret edememiştimİlk mesajda detaylı da yazdım ama insanlar okumuyorlar hocam![]()
Güle güle kullanın hocam. Bazen fırsatı yakalamak için risk almak gerekiyorsenin mesajı görüp satın aldım ben de ilk geldiğinde cesaret edememiştim