Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,211
Hawk fab beş para etmezhawk koltukları güzel ses yapmaz rahat
Hawk fab beş para etmezhawk koltukları güzel ses yapmaz rahat
1 senedir fab 4 kullanıyorum diğer oyuncu koltuklarının farkı nedir? Neden çöp bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.Tüm koltukları deneyip hawkdan mı memnun olmadınız?Hawk fab beş para etmez
yaparsa AKbüro yapar- Nakliye ücreti alıcıya aittir.
Kanka tak tuk gıcırtı sesleri eksik olmuyor oturma yeri ip ince az otur direkt toto ağrımaya başlıyor benim özellikle kuyruk sokumuna doğru gittim ekstra minder aldım şimdi daha rahat birde bel kısmı boş bel yastığı araya kaçıyor sıfır işlevi var bel fıtığı olursun boyun yastığı zaten rezil boynum rahat etsin dersen tam tersi1 senedir fab 4 kullanıyorum diğer oyuncu koltuklarının farkı nedir? Neden çöp bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın.Tüm koltukları deneyip hawkdan mı memnun olmadınız?
Evet az oturunca ağrıtıyor ekstra minder kullanıyorum bende,gıcırtı bende de var çok konforlu değil ama diğerlerinin de aşağı yukarı böyle olduğunu düşünüyordum ondan sordum yargılamak amacıyla sormadım yaniKanka tak tuk gıcırtı sesleri eksik olmuyor oturma yeri ip ince az otur direkt toto ağrımaya başlıyor benim özellikle kuyruk sokumuna doğru gittim ekstra minder aldım şimdi daha rahat birde bel kısmı boş bel yastığı araya kaçıyor sıfır işlevi var bel fıtığı olursun boyun yastığı zaten rezil boynum rahat etsin dersen tam tersi
exveganında kalitesi düşükmüş müşteri hizmetleri de rezaletmiş diyorlardı ama alırsam artık kaliteli ofis koltuğu alıırmEvet az oturunca ağrıtıyor ekstra minder kullanıyorum bende,gıcırtı bende de var çok konforlu değil ama diğerlerinin de aşağı yukarı böyle olduğunu düşünüyordum ondan sordum yargılamak amacıyla sormadım yani.Exvega iyi diyorlar ama aldığımda neredeyse 2 kat fiyat farkı vardı bunu almıştım geçen sene
www.xdrive.com.tr
o kadar bütcem olsa keşke ben de geçen sene teknofestte denemiştim xdrive koltuklarını gerçekten anlattıgın kadar varCumartesi günü XDrive,Hawk (Inventus) ve XPrime mağazasına gittim. XPrime mağazası kapalıydıHalbuki bana açık demişlerdi. Gittim kapı duvar. Aradım açan yok. Buradan çok büyük puan kırdım. Bir daha gideceğimi düşünmüyorum. (Kapıda 1-2 modelini açıkta bırakmışlar onları denedim. Rahatlık olarak fena değiller. Ortalama koltuklardı.) Kocaeli'den kalkıp İstanbul'a gidip kapıda bekledim. Sonra çıkıp Hawk ve XDrive'a gittim. Onlarla ilgili yorumlarımı da aşağıda belirtiyorum.
(Yorumdan önce söyliyim, biraz XDrive'a yükseldim şu son gidişimde. Alakam yoktur kendileriyle. Reklam gibi olmasınYeni aldım sadece.)
Aldığım koltuk:
XDrive görüşlerim:
Akdeniz ve Altay modelini denedim. Bütçesi olmayan arkadaşlar Altay koltuğuna sakın oturmasınAşırı rahat. Aklınız kalabilir veya bütçenizi zorlayacak bir alışveriş yaptırabilir
Akdeniz'i de denedim. Bütçesi daha az olanlar için ideal. Akdeniz biraz daha az konforlu Altay'a göre ama o da muadillerine göre baya iyi. Oturma yeri biraz daha dar. Genel olarak oturma organınız büyükse kesinlikle koltuk alımını deneyerek almanızı tavsiye ederim. Çünkü cidden fark ediyor. Ergonomik açıdan ürünlerini genel olarak beğendim. 15'li koltuğunu denemedim diye hatırlıyorum ama o da iyidir bence fena değildir rahatlık açısından. Yine de denemenizi tavsiye ederim.
Hawk görüşlerim: (Hawk'ı Inventus'ta denedim.)
Eski Fab V4 kullanıcısıyım. Bu sefer gittiğimde Future ve Future Pro'yu denedim. Şu an Hawk Future almayı düşünen birine kesinlikle, Xdrive Akdeniz tavsiye ederdim. Eğer Future Pro alacaksa da, onun yerine Altay tavsiye ederdim. Hawk Fab V4'ü 2021 yılında almıştım ve beni 5 sene götürdü ama çok rahat bir koltuk mu dersen; aşırı rahat değil. Bütçesine göre iyi mi? Evet, en iyilerden biri. Yine de hala biraz daha bütçe arttırılıp, XDrive Akdeniz almanızı öneririm. ( En azından bu söylediğim koltukların hepsini kesin deneyin eğer çok zor değilse sizin için)
Diğer markalarda da o sesler geliyor işte. Bu arada 1 sene olacak bende bile çok ama çok nadir ses çıkartıyor. Bu kurulum ile alakalı olabilir mi? Benden ağır olma imkanı ihtimalin yok 196 boyunda 120 kiloyumKesinlikle önermem, 1 ay kalmadan her yerinden sesler geldi, malzeme kalitesi çok kötü.
4-5 sene Rampage kullandım son senesinde ses yaptı sadece.Diğer markalarda da o sesler geliyor işte. Bu arada 1 sene olacak bende bile çok ama çok nadir ses çıkartıyor. Bu kurulum ile alakalı olabilir mi? Benden ağır olma imkanı ihtimalin yok 196 boyunda 120 kiloyum![]()
@FatihC
X prime a gitmediğin iyi olmuş. Daha önce bir arkadaşım koltuk aldık 2. elde x prime ama sonradan koltuk parçalandı resmen.
X drive aldım 2. el. Bursa espor takımının koltuğuydu. 2 yıl oldu sanırım halen taş gibi. Amortisörünü değiştim 2 ay önce. Deri olması kötü, yazın çok terletiyor. Onun dışında rahat. Bora modeli bu. Altay bundan daha iyidir muhtemelen.
xDrive Oyuncu Koltuğu Modelleri
xDrive Oyuncu Koltuğu , Çalışırken ve oyun oynarken sizi uzun saatler boyunca rahat tutmak için tasarlanmış fizyoterapist onaylı oyuncu koltuğu modellerini indirimli fiyatları ile hemen incele!www.xdrive.com.tr
Dediğim gibi yakınınızda mağazası varsa kesinlikle denemeden almayın. Sürekli oturacaksınız sonuçta. 15li'yi denemedim, onun fiyatı bütçenize uygun sanırım, onu da deneyebilirsiniz ama onu denemediğim için yardımcı olamıyorumo kadar bütcem olsa keşke ben de geçen sene teknofestte denemiştim xdrive koltuklarını gerçekten anlattıgın kadar var