thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,816
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #10,089
Bunun sebebi konu sahibinin buraya konuyu açıp herkesi ayıtktırması oldu maalesef…
Bunun sebebi konu sahibinin buraya konuyu açıp herkesi ayıtktırması oldu maalesef…
Saka maka hakli. Uzun zamandir bir sey yakalayamiyorum
eskisi kadar stok gelmiyor ilk gün örneğin cloud 3 kablolunun 5-10 stoğu vs vardı ikinci el toplu stok girdiler seçenekte çoktu.Saka maka hakli. Uzun zamandir bir sey yakalayamiyorumkonudan sonra zink diye cekiliyor en ufak sey.
Bir 4-5 ay kardeşime doğum günü hediyesi diye telefon kovaladımeskisi kadar stok gelmiyor ilk gün örneğin cloud 3 kablolunun 5-10 stoğu vs vardı ikinci el toplu stok girdiler seçenekte çoktu.
Tekrar bir toplu stok girilse botlar yetişemeyecek hangi birini alacak. Bu arada bu konunun etkisi elbette çok oldu direk bot kuranlar oldu onu kabul ediyorum ama bireysel çok kişi de faydalandı
bugün fena stok gelmedi ama iyi fiyat azdıAmazon depoya ürün koymuyor artık tekrar satıyor amazon satıcılı ürünlere bakarsan 1 veya 2 stok oluyor genelde onlar da iade edilmiş amazon tekrar satıyor aldığım 5070 1 ay dır stoğu yoktu amazona iademin ulaştığı gün direkt para iadesi yaptılar sonra aldığım 5070 e 1 stok eklemişler para iademden 5 saat sonra ya tesadüf ya da amazonu çok suistimal etikleri için amazon artık böyle yapıyor
Belli bir kısmının öyle olması normal değil mi zaten?Amazon depoya ürün koymuyor artık tekrar satıyor amazon satıcılı ürünlere bakarsan 1 veya 2 stok oluyor genelde onlar da iade edilmiş amazon tekrar satıyor aldığım 5070 1 ay dır stoğu yoktu amazona iademin ulaştığı gün direkt para iadesi yaptılar sonra aldığım 5070 e 1 stok eklemişler para iademden 5 saat sonra ya tesadüf ya da amazonu çok suistimal etikleri için amazon artık böyle yapıyor
Eskiden tek tük olurdu şimdi çoğunluğu böyle oluyor mesela takip ettiğim bi ekran kartı vardı 10 stoğu vardı amazon satıyordu hepsi 3-4 günde bitti 6 tane iade edilmiş 2 si depoya 4 ü tekrar satışa çıkarılmış ki benim iade ettiğim 5070 de kartın tüm etiketlerini söktüm ona rağmen tekrar satışa koymuşlar ki ben bu iademi iptal ettirmek istediğimde etmemişlerdi garip firma amazonBelli bir kısmının öyle olması normal değil mi zaten?