Monitörle bilgisayarımı bağlamak için displayport 2.1 kablo arıyorum. Alabileceğim en üst, sorunsuz ve güvenilir kablo nedir? Gemini'ye sordum ve şu seçeneği önerdi: "Paugge VESA Sertifikalı DisplayPort 2.1 Kablo (DP80)"
Paugge iyidir.Monitörle bilgisayarımı bağlamak için displayport 2.1 kablo arıyorum. Alabileceğim en üst, sorunsuz ve güvenilir kablo nedir? Gemini'ye sordum ve şu seçeneği önerdi: "Paugge VESA Sertifikalı DisplayPort 2.1 Kablo (DP80)"
Yazdığım kablodan daha iyisi var mıdır?Paugge iyidir.
İlla vardır da bu da bir hayli yeterli zaten.Yazdığım kablodan daha iyisi var mıdır?
İlla vardır da bu da bir hayli yeterli zaten.
Ben evde Kabeldirekt kullanıyorum. Paugge da kullandım. Yanlış değilsem sertifikalı olan tek Paugge. Diğerleri de marka güvencesi olduğundan satılıyor diye biliyorum.Paugge Vesa Sertifikalı Displayport 2.1 Kablo – 16K 60Hz, 8k 120Hz, 4K 240Hz - 1.5 Metre fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Paugge Vesa Sertifikalı Displayport 2.1 Kablo – 16K 60Hz, 8k 120Hz, 4K 240Hz - 1.5 Metre fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam şuan bunu almayı düşünüyorum, başka yerlerden ugreen ve kabeldirekt markaları da önerildi. sizce hangisine yönelmeliyim?