🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.599 TL

iPhone 16E
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kıymetli hocam kamera gece modunda imiş yeniden çekim Yapacağım

Teşekkürler yapmaya çalışacağım birazdan
OverDrive ayarını da ayarlayın, stok ayarlarda gecikmesi birazcık kötü. OFF, FAST, FASTER vs diye ayarlar olabilir.

iPhone 16E

Çok kıymetli hocam kamera gece modunda imiş yeniden çekim Yapacağım

Teşekkürler yapmaya çalışacağım birazdan
Buyrun değerli arkadaşlar ve tayfun hocam sisteme yüklemede sorun yaşıyorum videoyu da çektim fakat dosya ekle kısmında videoyu göremiyorum zaten sisteme 8 fotoğraf yüklemek istiyorum üçünü dördünü zor kabul ediyor ve bu arada siyahta hiç tatmin edici değil kötü bir IPS bu da o Vievsonic vx2757 2K pro aldım geçen aylarda aynı o da aynı bu da aynı siyah başarısı olarak hiçbir işe yaramaz benim gözümde
OverDrive ayarını da ayarlayın, stok ayarlarda gecikmesi birazcık kötü. OFF, FAST, FASTER vs diye ayarlar olabilir.

Ekler

• IMG_0495.webp
    IMG_0495.webp
    159.3 KB · Hit: 52
  • IMG_0502.webp
    IMG_0502.webp
    270.2 KB · Hit: 52
  • IMG_0499.webp
    IMG_0499.webp
    146.1 KB · Hit: 51
  • IMG_0498.webp
    IMG_0498.webp
    212.5 KB · Hit: 32
  • IMG_0497.webp
    IMG_0497.webp
    168.4 KB · Hit: 31
Buyrun değerli arkadaşlar ve tayfun hocam sisteme yüklemede sorun yaşıyorum videoyu da çektim fakat dosya ekle kısmında videoyu göremiyorum zaten sisteme 8 fotoğraf yüklemek istiyorum üçünü dördünü zor kabul ediyor ve bu arada siyahta hiç tatmin edici değil kötü bir IPS bu da o Vievsonic vx2757 2K pro aldım geçen aylarda aynı o da aynı bu da aynı siyah başarısı olarak hiçbir işe yaramaz benim gözümde
Aynı olamaz hacı. Soldaki samsung G3, sağdaki lenovo IPS onda bile siyah farkı ortada. Iso ayarı yap tekrar çek.

Desktop Screenshot 2026.02.24 - 20.52.25.79.webp

Siyah çok iyi değil sanki :(
Bu sefer full bulanık siyah kameradan dolayı net çıkmıyor büyük ihtimal yapacak bişey yok burda kullanıcının gözlemini dinlemek lazım diğer renkler iyi gözüküyor elime ulaştığında bende yorum yapabilirim kameradan belli olmuyor siyah kalitesi

şimdik ne oluyor kötümü bunun siyahları

Aynı olamaz hacı. Soldaki samsung G3, sağdaki lenovo IPS onda bile siyah farkı ortada.

Alıntıyı görüntüle
Belki monitörde sorun vardır eğer bana gelen sorunsuzsa ona göre konuşuruz belki iade başlatırsın bende de fotoğraflara yakınsa yapacak bişey yok ama ben zannetmiyorum

Yani herhangi bir çin markası değil aocun bu va panelleri siyahı ips den çok daha iyi vermeli beklentim o yönde

Bu sefer full bulanık siyah kameradan dolayı net çıkmıyor büyük ihtimal yapacak bişey yok burda kullanıcının gözlemini dinlemek lazım diğer renkler iyi gözüküyor elime ulaştığında bende yorum yapabilirim kameradan belli olmuyor siyah kalitesi
Siz de mi satın aldınız çileniz kolay gelsin siyah görmek istiyorsanız mümkün değil

şimdik ne oluyor kötümü bunun siyahları
Kötü olamaz dostum siyahlar kamerada ya parlamış ya da bulanık çıkıyor. Bu kadar yüksek kontrast oranı sunan ve VA panel olan bir monitörün siyahları kötü olamaz. TV de bile %90 VA kullanılır. Siyah renkte VA bariz daha iyi her zaman, olayı kontrast oranı zaten.

Desktop Screenshot 2026.02.24 - 22.10.58.13.webp

Tayfun hocam bana acil bir monitör tavsiye et ya Samsung’a güveniyorum ben istersen full HD olsun Samsungg g3 24 inç 5000 TL altında kampanyada görünüyor Hepsiburada’da
cok güvenmeyin bence :)

elindeki monitörü yan yana ipsle koyup cekip atar mısın?

karanlık oda olmasın ısık acık olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri