🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.599 TL

Hocam monitör gelince resim vs paylaşacak mısınız? Merak ettim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hahah tamamen karıştırmışım kusura bakmayın :D

Monitörü ben almadım. 🙂 Ben de monitör var ztn.

Burada yolladılar Ahmet hocam kapak çıkıyormuş arkada.
Değerli hocalarım dünden bu yana dosya fotoğraf yükleyemiyorum sistemde bir problem var Monitörde renkler capcanlı HDMI üzerinden M2 işlemcili Mac ile kullanıyorum Mac mini

Değerli hocalarım dünden bu yana dosya fotoğraf yükleyemiyorum sistemde bir problem var Monitörde renkler capcanlı HDMI üzerinden M2 işlemcili Mac ile kullanıyorum Mac mini

Hocam yorumu size bırakıyorum şu siyah ekranda gözle aslında düzgün ama simsiyah değil sarı ve beyazı bir türlü yükleyemedim

Ekler

• IMG_0461.webp
    IMG_0461.webp
    260.2 KB · Hit: 71
  • IMG_0462.webp
    IMG_0462.webp
    230.6 KB · Hit: 72
  • IMG_0463.webp
    IMG_0463.webp
    167.2 KB · Hit: 55
  • IMG_0466.webp
    IMG_0466.webp
    162.2 KB · Hit: 48
  • IMG_0465.webp
    IMG_0465.webp
    176.1 KB · Hit: 48
  • IMG_0464.webp
    IMG_0464.webp
    95 KB · Hit: 62
  • IMG_0469.webp
    IMG_0469.webp
    530.8 KB · Hit: 73
Hocam yorumu size bırakıyorum şu siyah ekranda gözle aslında düzgün ama simsiyah değil sarı ve beyazı bir türlü yükleyemedim
Teşekkürler. İlk fotoğrafı anlayamadım, siyah ekran mı o?

Rica ederim Evet siyah ekran bana pek iç açıcı gelmedi ama tayfun hocamızdan yorum bekliyorum
Hocam kamera flaşı siyah rengi çöp etmiş, bunun böyle gözükmesi mümkün değil. Benim buradan yapabilecek bir şeyim yok çünkü kameradan dolayı kötü gözüküyor. Ayrıca Oled değil simsiyah olamaz, pikseller kapanmıyor sonuçta.

Beyler bunu mu alayım KTC H27T22C mi? amaç AAA oyun fps olarak steam pubg sadece nadiren valo

Hocam kamera flaşı siyah rengi çöp etmiş, bunun böyle gözükmesi mümkün değil. Benim buradan yapabilecek bir şeyim yok çünkü kameradan dolayı kötü gözüküyor. Ayrıca Oled değil simsiyah olamaz, pikseller kapanmıyor sonuçta.
Değerli hocam flaş kapalıydı yanlışlık olmasın

Değerli hocam flaş kapalıydı yanlışlık olmasın
Kamera abartarak gösteriyor, sen fotoğraftaki gibi mi görüyorsun dostum? Flaş derken kameranının siyahları patlatıp bozmasından bahsediyorum ben.

Flash açık mı bu fotolarda sipariş etmeye hazırlanıyordumda bu ilk fotoğraf zaten gerçek olamazda son fotoda 4k yazan yerde altında gölge mi var anlayamadım

Flash açık mı bu fotolarda sipariş etmeye hazırlanıyordumda bu ilk fotoğraf zaten gerçek olamazda son fotoda 4k yazan yerde altında gölge mi var anlayamadım
Telefonunun yansıma resmi falan mı diye düşündürdü öyle bir çekmiş ki IPS'ten kötü duruyor siyahlar. 4600:1 sunan glowsuz VA da böyle bir siyah mümkün olamaz.

@İbrahim-k Hocam rica etsem şu aşağıdaki sitede %200 yakınlaştırıp aşağı yukarı kaydırırken video çekebilir misiniz?

Telefon marka model nedir
iPhone 16E

Telefonunun yansıma resmi falan mı diye düşündürdü öyle bir çekmiş ki IPS'ten kötü duruyor siyahlar. 4600:1 sunan glowsuz VA da böyle bir siyah mümkün olamaz.
Çok kıymetli hocam kamera gece modunda imiş yeniden çekim Yapacağım

iPhone 16E

Çok kıymetli hocam kamera gece modunda imiş yeniden çekim Yapacağım
@İbrahim-k Hocam rica etsem şu aşağıdaki sitede %200 yakınlaştırıp aşağı yukarı kaydırırken video çekebilir misiniz?

Teşekkürler yapmaya çalışacağım birazdan

Geri