Çözüldü✓ Msi mag pano 130r pz alınır mı?

hocam valla eski kasamdan buna geçince zırhlı araça geçmiş gibiyim dev gibi bir şey eski kasam bide 240mm aio destekliydi yanında kutu gibi kaldı bunun. Cidden büyük heryere sığmaz
Ki m100r bile genel olarak orta-büyük bir kasa bence. Hayırlı olsun kampanyalara bakmayı unutmayın hocam devamlı takip edin msi çok kampanya yapıyorX

Aa almışsınız h dikkat etmedim konuya hayırlı olsun şimdi yapacağınız iş msi sitesine girip kampanyaları takio etmek vaktim olsa atardım ama işim var biraz. Steam kodu veya cashback oluyor bazen.
Valla üşendim hocam çok büyük hediyeler veriyor mu

ilk başlarda hava akımı iyi olsun diye corsair frame 4000d alıcaktım sonra akvaryum kasalar beni çok cezbetti 130r çok hoşuma gitmişti bayağı bir araştırma ve kararsızlıktan sonra Lian li o11d mini v2 almaya karar verdim ayrıca size katılıyorum o fanlar rezalet
lian li 011 dynamic v2 mini de rezalet. ben ondan 130r a geçtim. bide düz 130r ile mlg edition aynı değilmiş kalite farkı var alırken dikkat edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alt kısıma 3 tane fan takmayı düşünüyorum görüntüyü bozmayacak ama kaliteli bir fan ne önerirsin kasadaki fanlarla estetik açıdan uyumlu dursun
bulursan endorfy ın fanlarına bak kullanıyorum sessizlik odaklı çok kaliteli ve memnunum. o olmazsa thermalright ın fanları var set halinde 3 lü rgb onlara bakabilirsin gaminggentr de

lian li 011 dynamic v2 mini de rezalet. ben ondan 130r a geçtim. bide düz 130r ile mlg edition aynı değilmiş kalite farkı var alırken dikkat edin

bulursan endorfy ın fanlarına bak kullanıyorum sessizlik odaklı çok kaliteli ve memnunum. o olmazsa thermalright ın fanları var set halinde 3 lü rgb onlara bakabilirsin gaminggentr de
evet hocam neden öyle söylediğini mini v2 ile yaşadığın olumlu olumsuz tecrübeleri aktarır mısın

evet hocam neden öyle söylediğini mini v2 ile yaşadığın olumlu olumsuz tecrübeleri aktarır mısın
yan ve ön cam panel tam oturmuyodu kronikmiş ve aşırı ses veriyodu dışarı. kasa kalitesi rezalet aşırı ince panelleri.

h6 flow veya h9 bak istersen
büyük kasalar hoşuma gitmiyor iki bölmeli kaslaar da çok yer kaplıyor mesela mini v2 de iki bölmeli ama kompakt bi tasarımı var diye hoşuma gitti 130r pz tarzı kasalar daha hoş duruyor corsair 3500x alıcaktım ondan da vazgeçtim kararsızlıktan kafayı kırıcam en sonunda alıcam bi tane frame 4000d arctic fanları takıp masanın altına atıcam yani

büyük kasalar hoşuma gitmiyor iki bölmeli kaslaar da çok yer kaplıyor mesela mini v2 de iki bölmeli ama kompakt bi tasarımı var diye hoşuma gitti 130r pz tarzı kasalar daha hoş duruyor corsair 3500x alıcaktım ondan da vazgeçtim kararsızlıktan kafayı kırıcam en sonunda alıcam bi tane frame 4000d arctic fanları takıp masanın altına atıcam yani
V100r da iyi

Belirli bi bütçem yok açıkçası ama 5 - 6 bin diyebiliriz 1 kere alıyım sağlam alıyım kafasındayım

Guzel kasa bi ara bu kasayı almaya niyetlendim ama 130r pzde ki gibi toz filtre muhabbetinden dolayı soğudum
akvaryum şart mı
anakrt atx mi

Geri