🔥İndirim 3440 TL Twısted Mınds 23,8" TM24FHD180IPS Fhd

FHD olarak amma çok yakın fiyatta model var yav. Lazım olsa insan hangisini alacağını şaşıracak.

0.5ms GtG yazmışlar ama çok bir önemi var mı artık bunların zaten çoğu model abartı ms değerleri yazıyor

Ikinci monitor olarak g65b nin yanina 7.5 k ya kadsr onerebileceginiz monitor var mi

bu mu 5ms olan ktc mi ?

bu mu 5ms olan ktc mi ?
Valla kardesim bence rekabetci oyun oynamiyosan ktc al, en azindan kaliteli bi marka. 5 ms bence cok fakat 50-60 k lik leptop monitorlerinde 3 ms cok rastlanilan bi sure oldugunu dusunursem, bu da kabul edilebilir belki. Ote yandan bukadar ozellik bu fiyata bence zaten fp olarak dusunulebilir.

Valla kardesim bence rekabetci oyun oynamiyosan ktc al, en azindan kaliteli bi marka. 5 ms bence cok fakat 50-60 k lik leptop monitorlerinde 3 ms cok rastlanilan bi sure oldugunu dusunursem, bu da kabul edilebilir belki. Ote yandan bukadar ozellik bu fiyata bence zaten fp olarak dusunulebilir.
Bu monitör de kutu da gibi yazılanlardan 0.5ms değildir. En iyi değer 3ms ortalaması 4ms ila 5ms diye düşünüyorum

Bu monitör de kutu da gibi yazılanlardan 0.5ms değildir. En iyi değer 3ms ortalaması 4ms ila 5ms diye düşünüyorum
Aynen oyle 3-4 ms olur mu bilmiyorum ama kesinlikle 0.5 degildir sjsjsj

1 ms diyenlerin %1i 1ms değil neredeyse 5ms ktc ye mi takılıyorsunuz

1 ms diyenlerin %1i 1ms değil neredeyse 5ms ktc ye mi takılıyorsunuz
Adam kendi capinda rekabetçi takiliyosa, en azindan 3 ms veya biraz daha ustune rakam koyup gercekten 1 ms bi monitor almak isteyebilir. Bu durumda sadece aciklama yapmak duser bize. Bu durumda 3.5 k si cope gidecegine, 5 k ya işini cözer bence.

Adam kendi capinda rekabetçi takiliyosa, en azindan 3 ms veya biraz daha ustune rakam koyup gercekten 1 ms bi monitor almak isteyebilir. Bu durumda sadece aciklama yapmak duser bize. Bu durumda 3.5 k si cope gidecegine, 5 k ya işini cözer bence.
bütçe meselesi o da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,135
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri