thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,055
Evet bu modelde iyi duruyor https://www.hepsiburada.com/ktc-h25...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.61.3FHD olarak amma çok yakın fiyatta model var yav. Lazım olsa insan hangisini alacağını şaşıracak.
Valla kardesim bence rekabetci oyun oynamiyosan ktc al, en azindan kaliteli bi marka. 5 ms bence cok fakat 50-60 k lik leptop monitorlerinde 3 ms cok rastlanilan bi sure oldugunu dusunursem, bu da kabul edilebilir belki. Ote yandan bukadar ozellik bu fiyata bence zaten fp olarak dusunulebilir.bu mu 5ms olan ktc mi ?
Bu monitör de kutu da gibi yazılanlardan 0.5ms değildir. En iyi değer 3ms ortalaması 4ms ila 5ms diye düşünüyorumValla kardesim bence rekabetci oyun oynamiyosan ktc al, en azindan kaliteli bi marka. 5 ms bence cok fakat 50-60 k lik leptop monitorlerinde 3 ms cok rastlanilan bi sure oldugunu dusunursem, bu da kabul edilebilir belki. Ote yandan bukadar ozellik bu fiyata bence zaten fp olarak dusunulebilir.
Aynen oyle 3-4 ms olur mu bilmiyorum ama kesinlikle 0.5 degildir sjsjsjBu monitör de kutu da gibi yazılanlardan 0.5ms değildir. En iyi değer 3ms ortalaması 4ms ila 5ms diye düşünüyorum
Adam kendi capinda rekabetçi takiliyosa, en azindan 3 ms veya biraz daha ustune rakam koyup gercekten 1 ms bi monitor almak isteyebilir. Bu durumda sadece aciklama yapmak duser bize. Bu durumda 3.5 k si cope gidecegine, 5 k ya işini cözer bence.1 ms diyenlerin %1i 1ms değil neredeyse 5ms ktc ye mi takılıyorsunuz
sen bu ms muhabbetine fazla takmıssın dostum, bu monitör ktcnin 2 3 katı daha yavastırbu mu 5ms olan ktc mi ?
asla 4 5 ms değil bu monitörBu monitör de kutu da gibi yazılanlardan 0.5ms değildir. En iyi değer 3ms ortalaması 4ms ila 5ms diye düşünüyorum
bütçe meselesi o daAdam kendi capinda rekabetçi takiliyosa, en azindan 3 ms veya biraz daha ustune rakam koyup gercekten 1 ms bi monitor almak isteyebilir. Bu durumda sadece aciklama yapmak duser bize. Bu durumda 3.5 k si cope gidecegine, 5 k ya işini cözer bence.