İş yerinde tuvalet temizlemek itici değil mi sizce

yakar41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
626
Arkadaşlar ben bir iş buldum
Tuvalet temizliği mıntıka atölye süpürmek fakat ben tuvalet daha önce temizlemedim bu işi de kaçırmak istemiyorum cunku haftasonu tatil
Maasi iyi , iyi derken genç bekar biri icin iyi
Bir de şu konu var tuvalet temizlemek zor ve itici değil mi daha önce bu isi yapan oldu mu ben ilk defa yıkayacağım

Arkadaşlar ben bir iş buldum
Tuvalet temizliği mıntıka atölye süpürmek fakat ben tuvalet daha önce temizlemedim bu işi de kaçırmak istemiyorum cunku haftasonu tatil
Maasi iyi , iyi derken genç bekar biri icin iyi
Bir de şu konu var tuvalet temizlemek zor ve itici değil mi daha önce bu isi yapan oldu mu ben ilk defa yıkayacağım
stajyerken boş zamanlarda temizletiyorlardı bana.Öyle itici felanda gelmedi detaylı temizlik yaptırmamışlardı bana erkek işi temizlik yapmıştım :D

Ne yani sen kiz misin
Hayır Erkek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Detaylı değil yani erkekler detaya binmezler genel olarak.Hortumla su vuruyordum fırca ile temizliyordum ofise paspas atıyordum yada

İşin tanımı ne ? Tuvalet temizlemek haricinde ne yapacaksın mesela ?

Erkek isi deyince sizi kiz sandım hocam pardon
Sıkıntı yok.

Temizlik elemanı diye alıyorlarsa detaylı temizlik isterler hocam.Yaparsın ama zor bişi değil temizlik yapmak.

İşin tanımı ne ? Tuvalet temizlemek haricinde ne yapacaksın mesela ?
Meydanci genel olarak makineye su doldurucam talaş süpürecegim el arabasına talaş yükleyip bırakacam

Meydanci genel olarak makineye su doldurucam talaş süpürecegim el arabasına talaş yükleyip bırakacam
Anladım hayırlı olsun. Eğer daha iyi bir işte çalışma imkanın yoksa tuvalet temizliğine yapacak bişey yok. İtici olarak düşünme oda bir iş sonuçta.

Ana
Anladım hayırlı olsun. Eğer daha iyi bir işte çalışma imkanın yoksa tuvalet temizliğine yapacak bişey yok. İtici olarak düşünme oda bir iş sonuçta.
Ama bilmiyorum tuvalet yıkamayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,235
Üyeler
190,177
Son üye
Baydırman2429
Geri