Çözüldü✓ 9950x3d İşlemci Kargodan Böyle Geldi [DFSBilgisayar]

hakanbey

80+
Reaksiyon skoru
41
Daha önce bi kaç kez daha işlemci aldım bu şekilde gelmemişti. Plastik bir ambalaj içerisinde geliyordu. O işlemciler pinliydi. Bu işlemcide sivri pinler yok, o yüzden mi bu şekilde geldi acaba bilemedim. İlk kez denk geldiğim için sizle paylaşmak istedim

9950x3d:
1772025526416.webp
1772025587711.webp
1772025600904.webp
1772025616822.webp

Çok önceden aldığım 3500x İşlemci:
1772025735563.webp

am5 işlemciler de pin kaldırıldı.

Am4 te pin işlemci üzerinde am5 ye pin anakartta mevcut ayrıca ürün tray işlemci tepsi diye geçer böyle gelmesi normal kutusuz gelir AMD kutusu olmadan

bende 9700x aldım bu şekilde gelmişti fatura varsa sıkıntı yok.

Benimde böyle geldi şefim sorun yok adamlar en azından sağlam kutu yapıp göndermişlerdi takdir etmiştim :D işlemcide sorunsuz çalıştı ekstra olarak fatura istersende gönderiyolar ardından.

Daha önce bi kaç kez daha işlemci aldım bu şekilde gelmemişti. Plastik bir ambalaj içerisinde geliyordu. O işlemciler pinliydi. Bu işlemcide sivri pinler yok, o yüzden mi bu şekilde geldi acaba bilemedim. İlk kez denk geldiğim için sizle paylaşmak istedim

9950x3d:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Çok önceden aldığım 3500x İşlemci:
Alıntıyı görüntüle
ince hesaptan alsan yüzük kutusuyla gelirdi :D

am5 işlemciler de pin kaldırıldı.
Am4 te pin işlemci üzerinde am5 ye pin anakartta mevcut ayrıca ürün tray işlemci tepsi diye geçer böyle gelmesi normal kutusuz gelir AMD kutusu olmadan
bende 9700x aldım bu şekilde gelmişti fatura varsa sıkıntı yok.
Tray işlemci işte dostumcan
Böyle gelme nedeni pinlerle ilgili değil tray olarak almışsın sana daha önce anlattık kutulu işlemci ile tray farkını.
Benimde böyle geldi şefim sorun yok adamlar en azından sağlam kutu yapıp göndermişlerdi takdir etmiştim :D işlemcide sorunsuz çalıştı ekstra olarak fatura istersende gönderiyolar ardından.
ince hesaptan alsan yüzük kutusuyla gelirdi :D
Tray(fansız) aldığımın farkındayım. Forumda açılan yeni am5 pin ile ilgili konulara denk gelmedim muhtemelen o yüzden bilmiyordum, yeni öğrendim. Teşekkür ederim arkadaşlar sağ olun <3

Tray(fansız) aldığımın farkındayım. Forumda açılan yeni am5 pin ile ilgili konulara denk gelmedim muhtemelen o yüzden bilmiyordum, yeni öğrendim. Teşekkür ederim arkadaşlar sağ olun <3
Am4 e göre cidden daha iyi oldu bence böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,363
Üyeler
190,189
Son üye
FoxEx
Geri