Yardım İşlemci yükte daha soğuk çalışıyor???

Reaksiyon skoru
47
240m Sıvı soğutma kullanıyorum bugün dikkatimi çekti işlemci yüke binince 40 derece görüyorum ama boştayken 50-60 oluyor muhtemelen fan ve pump ayarlarındandır kurcaladım yapamadım yardımcı olur musunuz
1772040734620.webp
1772040738053.webp

BİOS tan fan ayarlarınızı yapabilirsiniz, boştayken muhtemelen fan hızı çok düşük

240m Sıvı soğutma kullanıyorum bugün dikkatimi çekti işlemci yüke binince 40 derece görüyorum ama boştayken 50-60 oluyor muhtemelen fan ve pump ayarlarındandır kurcaladım yapamadım yardımcı olur musunuz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

tmm babus daha ne istiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yükte gibi duurmuyor 63w ne :D o işlemci en az 130w çeker yüke soksanız. occt ayarlarınız nedir

yok extreme test dışında 130w çekmez

tmm babus daha ne istiyon

yok extreme test dışında 130w çekmez
Tamam hocam çeksin daha fazla ısınır biliyorum ama boştayken daha az w çekip daha fazla nasıl sıcak olabiliyor onu anlamadım

hocam işlemci yükte gibimi duruyor sizce:D 63w

extreme test atsın orda anlarız işte.
onu bende biliyorum hocam benim kast ettiğim daha az w çekip daha fazla sıcaklıkta olması

Tamam hocam çeksin daha fazla ısınır biliyorum ama boştayken daha az w çekip daha fazla nasıl sıcak olabiliyor onu anlamadım

onu bende biliyorum hocam benim kast ettiğim daha az w çekip daha fazla sıcaklıkta olması
Fan ayarlarınız ile alakalı uygulaması varmı

Fanla ilgilidir hocam biostan ayar yapın

Geri