bir söz var ama burada söylersem ban yerim. dostum kullanıcı ile alakalı tamamen, kötü kullanırsan istediğin marka kötü olur. çin markası dediğin cfmoto çindeki yamahaları üretiyor. sen gidip motoru olur olmadık kesiciye falan sokarsan yatakta sarar krankta kırarKanka yamahadan biktim bide cin motorlariyla geliyorsun biraz daha biriktir duzgun al bu arada 2025 model r25 satiyorum alacaklar ulasabilir sifjskcnsx
Hocam 12 taksit olacağı için ve bütçe kısıtlı olacağı için bir soru musatti yeni yeni çıkan bir marka ama parçaları dökülüyor deniyor alma diyenler var en azından sr biraz daha bilinir ama oda bir parça ve kronik sorunları atlatamadi zaten amacım 2 3 ay kullanıp satmak elimden hızlı cikarabilecegim beni idare edicek bir motor bulmaya çalışıyoruz öneriniz varsa açığım
Otomatik çevirmiş abi kusura bakma olur oyle şeylerFitesli motordan anlamam ama alacaksan vitesli motor al
Abi şuan rs 200 SR ve musatti seçenekleri var rs i görüntü olarak sevmiyorum ama blogu digerlerinden sağlam parçası var vitesli öğrenmek için alacağım sonra güzel bir motora geçeceğim birikmisim var ama ailem söz verdiği için ve 12 alacakları için böyle bir soru sordum benim birikimim ayrı kalcakbir söz var ama burada söylersem ban yerim. dostum kullanıcı ile alakalı tamamen, kötü kullanırsan istediğin marka kötü olur. çin markası dediğin cfmoto çindeki yamahaları üretiyor. sen gidip motoru olur olmadık kesiciye falan sokarsan yatakta sarar krankta kırar
rs alma kanka kötüHocam 12 taksit olacağı için ve bütçe kısıtlı olacağı için bir soru musatti yeni yeni çıkan bir marka ama parçaları dökülüyor deniyor alma diyenler var en azından sr biraz daha bilinir ama oda bir parça ve kronik sorunları atlatamadi zaten amacım 2 3 ay kullanıp satmak elimden hızlı cikarabilecegim beni idare edicek bir motor bulmaya çalışıyoruz öneriniz varsa açığım
Otomatik çevirmiş abi kusura bakma olur oyle şeyler
Abi şuan rs 200 SR ve musatti seçenekleri var rs i görüntü olarak sevmiyorum ama blogu digerlerinden sağlam parçası var vitesli öğrenmek için alacağım sonra güzel bir motora geçeceğim birikmisim var ama ailem söz verdiği için ve 12 alacakları için böyle bir soru sordum benim birikimim ayrı kalcak