Kilo almak için Karbonhidrat (Mass Gainer) kullanılır mı?

HFNJKDFKJBSDFLKJBSDFJDSFDSJFDSKJF yazık cidden ister inan ister inanma dostum hiperaktif bi insanım 18 yaşındayım gelişme çağındayım ve evet 2 litreye yakın kola tüketiyorum senin aklının hayalinin almayacağı ıvır zıvırları tek oturuşta yiyorum ve yağ da kiloda yapmiyo sen ölü metabolizmanla herkesin bünyesini aynı sanmaya devamet xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kilo almak istediğmde ona göre yiyorum vermek istediğmde ona göre yiyorum arkadaş pepsi iç cips ye kilo alırsın demiş bende sadece onları yaparak kilo alamadığımı söyledim
dostum ben de hızlı metablozmaya sahip biriyim 186 60kiloyum(belkı 58) şuan düşündüğüm "bigjoy bigmass gainer" alacağım. evde spor yaptıgımdan dolayı ufak antrenmanlar + başlanıç olarak günlük 2 ölçek gainer 300ml süt ile tüketmeyi düşünüyorum. Önerilere açığım

Son düzenleme:
Hocalar kısacası mass gainer alınır mı alınmaz mı acep :D 1 porsiyon mass gainer bahsettiğiniz 300-400 gram pirinç gibi o zaman. 1 bardak shaker içmek pirinç yemekten daha kolay benım ıcın. Çok iştahlı bir insan değilim çünkü.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

400 kalori 100 gram karbonhidrata eşit. O da yaklasik 150 gram çiğ pirinç pişmiş olarakta 300-400 pirince eşit. 1 litre kolayı içmen saniyeler sürerken aynısı pirinc icin geçerli değil. Yani tüketim kolaylığı yüzünden öyle dedim. Yerimde durmadım kilo verdim kadar komik bir şey yok. Inanmayan gidip arastirmalara bakabilir. Günlük şu forumda 2k kalori üstü yakan aşırı az insan vardır. O kostüm zıpladım diyen arkadaşta üç assa bes yukarı okadar yakiyordur.
çiğ pirinç yesek olur mu o zmn:D

Hocalar kısacası mass gainer alınır mı alınmaz mı acep :D 1 porsiyon mass gainer bahsettiğiniz 300-400 gram pirinç gibi o zaman. 1 bardak shaker içmek pirinç yemekten daha kolay benım ıcın. Çok iştahlı bir insan değilim çünkü.
hocam arkadaşların hepsi beslenme uzmanı olmuş :p siz alın gainerınızı rahatınıza bakın ben şimdiye kadar sadece gainer ile kilo alabildim

hocam arkadaşların hepsi beslenme uzmanı olmuş :p siz alın gainerınızı rahatınıza bakın ben şimdiye kadar sadece gainer ile kilo alabildim
Cicibebe ile 1 ayda 8 kilo almıştım. Yemeyi bırakınca 1 ayda aynı hızda geri vermiştim. :D Tekrar cicibebe yemek ıstemıyorum cunku tadından tıksınıyorum.

Cicibebe ile 1 ayda 8 kilo almıştım. Yemeyi bırakınca 1 ayda aynı hızda geri vermiştim. :D Tekrar cicibebe yemek ıstemıyorum cunku tadından tıksınıyorum.
hızlı alınan kilo hızlıda veriliyor cidden biraz yeme dengenizi sağlayarak kilonuzu koruyabilirisniz hocam ama aromalı gainer alıp sütle iç menizi tavsiye ederim su tiksindiriyor gainer la alınan kilo kolay kolayda verilmiyor

Pek iştahlı bir insan değilim ve kilo almak istiyorum. Yulaf ve cicibebe hoşuma gitmedi. Basit bir şekilde hazırlayıp günde 1-2 defa içebileceğim bir şey istiyorum ekstra gıda olsun diye.
Şöyle 2 ürün buldum. Hardline kaliteli gibi gözüküyor ancak pahalı. Ona vereceğim parayla direkt yemek satın alıp yiyebilirim. :D High Nutrition iş görür mü? Sporcu değilim, boğazdan geçsin, kilo aldırsın, çok zararlı bir şey olmasın kafi benim için.

Lütfen pirinç ye, makarna ye diye öneri vermeyiniz. Zaten yiyebildiğim kadar yiyorum.

Hardline olanı daha iyi ama bu ürünler takviye gıda kilo alımı da kalori fazlası ile alırsın günlük ortalama birey 2000 kalori yakar sen hareketli ve yoğun iş tempon varsa 1000 kalorida oraya ekle 3000 kalori yakıyorsun sen 3500 kalori alırsan 500 kalori kilo olarak geri döner önce gün için de kaç kalori aldığını hesapla bu ürün günlük 800 kalori ek destek sağlar geri kalanı kendin ayarlaman gerekli.

Geri