- Konu Sahibi Konu Sahibi
sensör nasıl açılıyor kraloyuna oynadıktan sonra atabilirsin sensör açık kalsın ama altta
sensör nasıl açılıyor kraloyuna oynadıktan sonra atabilirsin sensör açık kalsın ama altta
Nihai performans da kullanıyordum kanka da bios update attıktan sonra düzeliyor asus kartta böyle bir şey mi vardı yaHortlatıyorum hocam kusura bakma çözmediysen kendi çözümümü anlatmak isterim.
Başta bende aynı şekilde sıkıntı yaşıyordum fps değerlerim 80i bile görüyordu bu ryzen işlemcilerde core parking olayı var bunu iki şekilde çözebilirsin diye biliyorum.
1.Güç yönetim modunu yüksek performanstan dengeleye çekmek ardıdan dengelenin ayarlarına girip işlemci gücünün her ikisinide %100 yapıyoruz.
2-process lasso adlı uygulamada işlemci çekirdeklerini seçiyorduk diye hatırlıyorum onla ilgili ytda videolar bulabilirsin.
Şahsen ben bu şekilde o iğrenç fps droplarından kurtuldum arada gelmiyor değil.
Valla asus prime b450mk2 kullanıyorum bende bios update yaptım ama pek bişi değişmedi gibiNihai performans da kullanıyordum kanka da bios update attıktan sonra düzeliyor asus kartta böyle bir şey mi vardı ya
benim ki öyle düzeldi geçende yaşamıştım sorunu bios atınca düzeldi geçen bi baktım bi daha bios gelmiş attım düzeldi 5060 ti serisinde atılması gerekiyor heraldeValla asus prime b450mk2 kullanıyorum bende bios update yaptım ama pek bişi değişmedi gibi
Bende düz 5060 var dediğini bi araştırayım ya birde test edeyimbenim ki öyle düzeldi geçende yaşamıştım sorunu bios atınca düzeldi geçen bi baktım bi daha bios gelmiş attım düzeldi 5060 ti serisinde atılması gerekiyor heralde
mesela gen e yapmaya başladı adaptive sync açtım düzelme yok bir şey yok sürümü değiştirsem gene aynı olacak ekran kartı 577 kullanıyorum şuanBende düz 5060 var dediğini bi araştırayım ya birde test edeyim