Öneri Buds 4 pro vs airpods pro 3 öneri

İphone varsa net airpods pro 3

Bu arada arkadaşlar airpods pro 3 / 10.800 TL ye geliyor (Bana özel) alınır mı sizce bu fiyata yoksa 9K civarlarına beklenilmelimi?
al 10k ya iyi fiyat

bu kötü oldu kanka ya niye zam geliyor ki en son gelen zamdan bu yana kur artışında dolayı 2 TL falan arttı belki o kadar bile olmayabilir çok saçma
şimdi kesinde demeyelimde tr şartlarında zama artık alıştık uyguna bulursan kaçırma direk al

şimdi kesinde demeyelimde tr şartlarında zama artık alıştık uyguna bulursan kaçırma direk al
uygunluk değilde telefonu değiştiricem 16 pro var (256) bende 17 pro max alacaktım üstüne 50K para istiyorlar mantıklı olur mu sence ?

uygunluk değilde telefonu değiştiricem 16 pro var (256) bende 17 pro max alacaktım üstüne 50K para istiyorlar mantıklı olur mu sence ?
16 dan memnun değil misin hocam

İkinci elleri ortalama 70.000-75.000 lira. Yani satmakla uğraşmak istemiyorum direkt eskiyi getir yeniyi al yapayım dersen mantıklı.

16 dan memnun değil misin hocam
Memnunum hocam ama pili düşüyor (pil sağlığı %90) ve bir tık yetersiz geliyor düz pro olduğu için Mah oranı düşük ve ayrıca telefonda küçük geliyor biraz daha büyük telefon arıyorum açıkcası,ama işte fiyat konusunda ikilemdeyim 50K çok geliyor ,sonuçta elimdekini satıp sıfır 17 pro max alacağım ama ne bileyim.

Memnunum hocam ama pili düşüyor (pil sağlığı %90) ve bir tık yetersiz geliyor düz pro olduğu için Mah oranı düşük ve ayrıca telefonda küçük geliyor biraz daha büyük telefon arıyorum açıkcası,ama işte fiyat konusunda ikilemdeyim 50K çok geliyor ,sonuçta elimdekini satıp sıfır 17 pro max alacağım ama ne bileyim.
eskiyi getir yeniyi götür kampanyaları var ama orada fiyatı bazen kırabiliyorlkar bi tanıdık vs telefonculara sor çünkü onlar biraz daha yüksek verebilir

İkinci elleri ortalama 70.000-75.000 lira. Yani satmakla uğraşmak istemiyorum direkt eskiyi getir yeniyi al yapayım dersen mantıklı.
Kanka hepsiburada 53.xxx TL teklif etti +3000 tl de bonus var.Amazonda 59K + 4K bonus verdi yani totalde hepsiburada 57 amazonda 63 verdi bu dediğin eskiyi getir yeniyi götür kampanyasında yani hepsiburada 60K amazonda 55K verip değiştirmiş olucam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eskiyi getir yeniyi götür kampanyaları var ama orada fiyatı bazen kırabiliyorlkar bi tanıdık vs telefonculara sor çünkü onlar biraz daha yüksek verebilir
4-5 telefoncuya sordum 65-70 arası teklif aldım en fazla veren yer 70K dedi hocam kendileri 75-80 arası satıyolar zaten

Kanka hepsiburada 53.xxx TL teklif etti +3000 tl de bonus var.Amazonda 59K + 4K bonus verdi yani totalde hepsiburada 57 amazonda 63 verdi bu dediğin eskiyi getir yeniyi götür kampanyasında yani hepsiburada 57K amazonda 55K verip değiştirmiş olucam.
Sahibinden veya Letgo üzerinden satmakla uğraşamam diyorsan olabilir. Teknosa, Vatan veya MediaMarkt'a da baktın mı? Vatan genelde düşüğe alıyor, MediaMarkt da çok faiz koyuyor, genelde Teknosa ideal teklif sunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,716
Üyeler
189,317
Son üye
wilym@n
Geri