Samsung S26 Ultra mı yoksa Oppo Find X9 Pro mu?

s26 serisi çok yüksekten çıktı pek sanmıyorum. 256 sı bu fiyata olsa önermem ama 512gb 78.5 satıcı da amazon yani boru değil o yüzden ihtiyacın varsa yapıştır bekleme. s26 ultra asla alınmaz 32k fark var arada cihazda bi yenilik yok. oppo vivo falan da iyi cihazlar yapıyo ama güncelleme desteği arayüz 2. el piyasası konularında çok falsoları var. s25 ultra al geç derim bende bi s25 ultra kullanıcısı olarak
Amazon satıcılı göremedim sadece amazon gönderici olarak var mağaza farklı

Cihazdan memnun olmadığınız noktalar var mı bir de cihazın şarjı nasıl gidiyor hocam 1 günü çıkartıyor mu bazı yerlerde pili su gibi içiyor diyorlar.
ekranı 2k da kullanıyorum full hd+ da falan değil ve aktif kullanıyorum daha gece yatarken şarjımın bittiği yetmediği olmadı. memnun olmadığım da pek bişe yok aslında baya memnunum. bi iphonela kıyaslarsak kamera biraz geri kalıyo ama 17 pro max ile kıyaslarsan. 15 pro max kullanan arkadaşım var ondan kat kat iyi meselsa. ön kamerada iphone u geçemez zaten hiçbiri geçemez. bide tek dert ettiğim duvar kağıdını iphone da çok güzel özelleştirebiliyosun onun eksikliğini hissettim ama biraz ince detaya giriyo işte. bunlar amiral gemisi cihazlar eksi yan bulmak zor

"Arkadaşlar selam, yeni bir amiral gemisi almayı düşünüyorum ama iki cihaz arasında çok kararsız kaldım. Bir yanda Şubat sonunda tanıtılacak olan Samsung Galaxy S26 Ultra var; Snapdragon 8 Elite Gen 5 ve One UI 8.5 ile gelecek olması cezbediyor. Diğer yanda ise halihazırda piyasada olan Oppo Find X9 Pro var.

Oppo'nun 7500 mAh gibi devasa bir bataryası ve 200MP Hasselblad destekli periskop kamerası kağıt üzerinde çok daha üstün duruyor. Samsung tarafında ise 60W şarj hızı ve yeni 'gizlilik ekranı' teknolojisi dışında donanımsal olarak radikal bir değişim olmayacağı söyleniyor. Sizce Oppo'nun donanım gücü mü, yoksa Samsung'un yazılım desteği ve ekosistemi mi? Özellikle kamera ve pil ömrü konusunda hangisi daha mantıklı bir tercih olur?"
Esas hangi işler için kullancaksınız o daha önemli hocam. Kamera ile pek işiniz yoksa opponun kamerası çok işinize yaramicak. Kamera odaklıysa hiçbiri direkt x300 pro alın ya da ultrasını bekleyin. Yazılım ve gündelik ise samsung ama şuanda hepsi çok yüksek fiyattan çıktı ve hiçbir telefon şuanki fiyatına değmez 2026 da çıkan hepsi marka fark etmeksizin. Geçen senenin telefonlarınada bakabilirsiniz çok daha uygun olur. Tek fark güncellik ve ufak tefek pil ve işlemci olur gündelik batarya hariç hissetmezsiniz bile.

Cihazdan memnun olmadığınız noktalar var mı bir de cihazın şarjı nasıl gidiyor hocam 1 günü çıkartıyor mu bazı yerlerde pili su gibi içiyor diyorlar.
Amazon satıcılı göremedim sadece amazon gönderici olarak var mağaza farklı
amazonda dün gece vardı ya bitti ya da fiyat değişti. şuan da hepsiburada satıyo. amazondan daha iyi bende burdan aldım
alternatif olarak trendyol da kendisi satıyo

Esas hangi işler için kullancaksınız o daha önemli hocam. Kamera ile pek işiniz yoksa opponun kamerası çok işinize yaramicak. Kamera odaklıysa hiçbiri direkt x300 pro alın ya da ultrasını bekleyin. Yazılım ve gündelik ise samsung ama şuanda hepsi çok yüksek fiyattan çıktı ve hiçbir telefon şuanki fiyatına değmez 2026 da çıkan hepsi marka fark etmeksizin. Geçen senenin telefonlarınada bakabilirsiniz çok daha uygun olur. Tek fark güncellik ve ufak tefek pil ve işlemci olur gündelik batarya hariç hissetmezsiniz bile.
evet hocam s25 ultra almaya çok yakınım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri