- Bütçe
- 1200
1k bandında mouse arıyorum cs2 oynuyorum sadece hali hazırda a9 plus kullanıyordum evi taşırken kayboldu bu yüzden kablolu kablosuz farm etmeksizin bu bütçede alabileceğim eniyi mouse nedir sizlerden öneri bekliyorum
A9 elim alışık tekrar ondan almak varken bu attığınızı almak mantıklı mı arada fark var mı donanım olarakUfak bütçeni aşıyor ama bunu almalısın bence.
![]()
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Aşırı bir fark yok ama a9 plus'u alabilrsin.Biraz daha arttırsam a9 plus mı bu mu peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tekrardan alışdığım mouse a da sıcak bakıyorum aslında
Tamamdır sağ ol belki alternatif bir şeyler vardır diye açmıştım bende ilanı maden öyle bu seferde pembe rengini alim hahaAşırı bir fark yok ama a9 plus'u alabilrsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu okumadan direkt gönderim yaptıma9 Plus'a elin alışıksa ve memnunsan tekrardan onu alabilirsin. benimde önerim olur.