Kablosuz da kendimi daha rahat hissediyorum mümkünse kablosuz evet.Kablosuz zorunlu mu?
Kablosuz da kendimi daha rahat hissediyorum mümkünse kablosuz evet.
ATK yi çok övüyorlardı ama bu daha mı iyi çok anlamıyorum kulaklık mevzularındanN9'un mikrofonu pek iyi değil. MCHOSE V9 Pro bakmanı öneririm.
![]()
MCHOSE V9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
ATK yi çok övüyorlardı ama bu daha mı iyi çok anlamıyorum kulaklık mevzularından
Peki hocam çok teşekkür ederim iyi forumlar.Ergonomi ve mikrofon olarak daha başarılı buluyorum. Cloud III klonu şekil olarak.
Acaba kulaklıkları karşılaştırabileceğim bir site var mı ikilemde kalıyorum böyle konularda.atk n9 pro alabilirsin hocam cloud alpha s den geçtim gayet memnunum. Alırken mchose'ye de çok baktım ama talep görünce fiyatı arttırdılar bence gerek yok.
Ben bu yazdığım kulaklıkları yt den izlemiştim sende bakabilirsinAcaba kulaklıkları karşılaştırabileceğim bir site var mı ikilemde kalıyorum böyle konularda.