Yardım M2 SSD durup dururken gitti

Bugra5211

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
427
Arkadaşlar selamlar öncelikle. PC de öylesine takılıyorum. AMD sürücü uygulamasindaydim. PC bir anda dondu. Ben de reset tuşuna bastım. Gigabyte ekranı sadece dönüyordu. Sonra bir daha resetledim ve biosa girdim. Ve bir baktım ki M2 SSD görünmüyordu. Sonra defalarca resetlememe rağmen yine görünmedi. En son bı daha denedigimde M2 SSD görünüyordu fakat boot etmeye çalıştığımda sadece dönüyordu. Hiçbir tepki yoktu. Ben de en son çare olarak USB den format atmayı denedim. Bu arada PC de ikinci bir sata SSD mevcut. Windows depolama seçim alanına geldigimde M2 SSD görünmüyordu. Neyse ben de sata SSD ye kurmaya çalıştım ve dil seçim ekranı geldi. Oradan işte kurulmaya devam etti. Ve bir anda mavi ekran verdi. Clock Watchdog Timeout hatasını verdiğini gördüm. Sonra PC yi yeniden resetledim. Sata SSD yi seçtim boot için ama yine bios onarim ekranina geldi. Bu adımdan sonra ne yapmalıyım? Yapay zekaya sorduğumda M2 SSD deki eski win10 dosyalarının çakisabilecegini söyledi ve M2 SSD yi fiziksel olarak çıkart dedi. Lütfen yardımcı olur musunuz? PC şuan da kapali

Hocam deneyeceğim ama çok garip yani bir anda böyle olması moralimi bozdu. Aslında USB den sata SSD ye Windowsu kurmustum fakat galiba dosyalar cakisti
SSD marka model neydi, garantisi yok mu? bir sıkıntı olmaz diye umuyorum. Çıkar tak yapmayı deneyin arkadaşın da dediği gibi.

SSD marka model neydi, garantisi yok mu? bir sıkıntı olmaz diye umuyorum. Çıkar tak yapmayı deneyin arkadaşın da dediği gibi.
Team group mp33 pro 512 GB hocam. Garantiye versem tamir edilme ihtimali zaten 0 gibi bir şey. Yenisini göndermeleri de zor bir ihtimal gibi duruyor. Bir de ben bunu hazır sistem olarak almıştım. Kutusunun olup olmadığını şuan bilmiyorum. Garantiye göndermek istersem nasıl bir yol izlemeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusunu buldum bu arada

5 yıl garantisi var deniliyor, SSD'nin durumunu öğrendikten sonra garantiye ulaşmayı dene.

Hocam çıkar tak yapın olmazsa garantiye ulaşırsınız

Bendede bir ara aynısı oldu usbye win 11 kurmaya çalıştım oda olmadı sinirlendim çıkardım sonra birkaç saat sonra açayım bir daha dedim açıldı hiçbir şey olmamış gibi

Hocam çıkar tak yapın olmazsa garantiye ulaşırsınız
Hocam yarın tornavida bulup deneyeceğim. Bir de ben bu sistemi hazir almıştım. SSD kutusunu buldum ama garanti için team Türkiye distribütörü akortek ile muhattap olmam lazımmış. Çıkarıp taktiktan sonra duruma göre mail atacagim

Bendede bir ara aynısı oldu usbye win 11 kurmaya çalıştım oda olmadı sinirlendim çıkardım sonra birkaç saat sonra açayım bir daha dedim açıldı hiçbir şey olmamış gibi
Hocam valla çok can sıkıcı bir durum. Bir de bios SSD yi görüyor ama Windows görmüyor. Herhangi bir sebepten boot edemiyor. USB bellekten diğer sata SSD ye Windowsu atmıştım. Eğer M2 SSD çalışırsa sata SSD deki Windows dosyası sıkıntı çıkarır mi

+ Önce ekran kartını söktüm sonra ssdyi tak çıkar sonra ekran kartını geri taktım düzeldi

Hocam yarın tornavida bulup deneyeceğim. Bir de ben bu sistemi hazir almıştım. SSD kutusunu buldum ama garanti için team Türkiye distribütörü akortek ile muhattap olmam lazımmış. Çıkarıp taktiktan sonra duruma göre mail atacagim

Hocam valla çok can sıkıcı bir durum. Bir de bios SSD yi görüyor ama Windows görmüyor. Herhangi bir sebepten boot edemiyor. USB bellekten diğer sata SSD ye Windowsu atmıştım. Eğer M2 SSD çalışırsa sata SSD deki Windows dosyası sıkıntı çıkarır mi
Bir fikrim yok

Team group mp33 pro 512 GB hocam. Garantiye versem tamir edilme ihtimali zaten 0 gibi bir şey. Yenisini göndermeleri de zor bir ihtimal gibi duruyor. Bir de ben bunu hazır sistem olarak almıştım. Kutusunun olup olmadığını şuan bilmiyorum. Garantiye göndermek istersem nasıl bir yol izlemeliyim?

Kutusunu buldum bu arada
Hocam SSD fiyatları aldı başını gitti, garantiye göndermeye çalış eğer düzelmezse.

Hocam SSD fiyatları aldı başını gitti, garantiye göndermeye çalış eğer düzelmezse.
Haklısın hocam gerçekten. PC yi uzun süre kullanmiyordum bir bakayım dedim ve bu olay başıma geldi. Uzun süre kullanmamaktan kaynakli bir sorun olabilir mi? Uzun süre dediğim de 6 ay falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri