Arkadaşlar bütçe 2000tl civarı. Çok iyi özellikler beklemiyorum ortalama olsun ve uzun götürsün istiyorum. Mümkünse wireless olsun önerileriniz lazım şuan indirimde ürün var mı veya hangi ürün için indirim beklemem lazım. Önerileriniz nedir
Fifine H3 jak bir kulaklık, jak kulaklıklar iyi ses kartı yoksa açıkçası ₺1000 altına satılmalılar. Çünkü Çinlilerin giriş seviyesi ses kartları bile, 50, 53 mm sürücüsü olan kulaklıkları aşırı iyi bir yere taşıyor. Jak kulaklıklar gaming anakart yoksa (100 sistem varsa 20'sinde ancak oluyor) ses boğuk ve yetersiz geliyor. Mikrofonu iyi ve ses ürünü satan firmalar satıyor diye Fifine o fiyatlara çıkıyor. Fiyatını hak eden bir ürün değil. Keza USB versiyonları (ses kartı olan) da gereksiz pahalı.XS1 bakılabilir kablolu ffine h3 öneririm
Sez kartımın ne olduğunu nasıl öğrencem kiFifine H3 jak bir kulaklık, jak kulaklıklar iyi ses kartı yoksa ₺1000 altına satılmalılar. Mikrofonu iyi ve ses ürünü satan firmalar satıyor diye o fiyatlara çıkıyor. Fiyatını hak eden bir ürün değil. Keza USB versiyonları (ses kartı olan) da gereksiz pahalı.
Bu fiyatlarda kablolu olarak H2002P alınabilir.
Kablosu hariç sorun etmez. Kablosu bir tık dolanabiliyor, eğer dolanırsa kablodan tutup kulaklığı sarkıt düzelir. Bunun önüne geçmek için de kabloyu rastgele sarkıtmak yerine masadan düzgünce geçirerek kendine gelen kısmı biraz kısalt.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekolayzer şart değil de videodaki uygulama ayarlarını kontrol edin. Xear surround diye bir ayar var. Ben kullandığımda sistem ses ayarı %30-40 civarındaydı ve o ayarı açıyordum. Kulaklığı %100 kullanmaktan daha iyi...
Kablosuz olarak bütçeyi biraz (₺127) zorlarsan H2002BG önerebilirim. Tek sıkıntısı üst tarafında da kumaşımsı bir şey var. H2002P göre bir tık kafaya baskı yapıyor. En son aşağı kaydırma ayarında bile var yani. Ama kumaş ped, ses kalitesi vb. iyi. Herhangi bir sürücü vb. de kurmana gerek kalmıyor.
![]()
Havit Gamenote H2002BG Kablosuz Gaming Kulaklık, 7.1 Surround Ses, 3 Modlu Bağlantı, Mikrofonlu, RGB - Fiyatı, Yorumları
Gamenote H2002BG Kablosuz Gaming Kulaklık, 7.1 Surround Ses, 3 Modlu Bağlantı, Mikrofonlu, RGB Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
Anakart marka ve modelini yazın. Bu arada üst mesajda kablosuz kulaklık için en aşağı bir not düştüm onu da okuyun lütfen.Sez kartımın ne olduğunu nasıl öğrencem ki
H2002bg başka bir satıcı satarsa alabilirim. Onun dışında bir öneriniz varsa değerlendiririm. Kablolu olsa da hafif olsunAnakart marka ve modelini yazın. Bu arada üst mesajda kablosuz kulaklık için en aşağı bir not düştüm onu da okuyun lütfen.
Genelde giriş ve orta seviyelerde eski Realtek ses kartları oluyor. Hatta o ses kartları için, ses boğukluğunu yazılımsal 1-2 ayar ile biraz iyileştirmeyi de bağlantıda anlattım.
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirmeyi de pek anlamıyorum.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini anlatacağım. Bunun için...
- darktower
- Cevaplar: 3
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
hocam laptopta ve telefonda kullanmak için https://amzn.eu/d/00nUNIIM bu dönüştürücü alınır mı genel olarak performansı beğeniliyorAnakart marka ve modelini yazın. Bu arada üst mesajda kablosuz kulaklık için en aşağı bir not düştüm onu da okuyun lütfen.
Genelde giriş ve orta seviyelerde eski Realtek ses kartları oluyor. Hatta o ses kartları için, ses boğukluğunu yazılımsal 1-2 ayar ile biraz iyileştirmeyi de bağlantıda anlattım.
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirmeyi de pek anlamıyorum.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini anlatacağım. Bunun için...
- darktower
- Cevaplar: 3
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Bunu denemedim. Öylesine Veggieg ve Juo'nun olanları aldım berbattı. İnsanların ses performansından anladığı ne bilmiyorum. Eğer yüksek sesli müzikten dolayı övüyorlarsa alınmaz. Çünkü oyunlarda biraz daha iyi bir şey istiyor.hocam laptopta ve telefonda kullanmak için https://amzn.eu/d/00nUNIIM bu dönüştürücü alınır mı genel olarak performansı beğeniliyor
Başka satıcısı yok. Fuxi serisini omurgasından dolayı önermem, hafif diye adlandırılan o tasarımlar çok çabuk kırılıyor. Ecoshop'dan almıştım ben de satıcıdan yana bir sorun yok yani. Genelde bu satıcılar stok yokken fiyat yükseltiyor, ben ₺1700-1800 civarı bir şeye aldım. Havit'in salı günü indirimlerinde de stok yapıyorlardır.H2002bg başka bir satıcı satarsa alabilirim. Onun dışında bir öneriniz varsa değerlendiririm. Kablolu olsa da hafif olsun
essager ve recoren typce den jak dönüştürücülerini kullandım aşırı dip ses yapıyordu. apple 250tl ye gelecek kuponla beraber sence denemeye gerek var mıBunu denemedim. Öylesine Veggieg ve Juo'nun olanları aldım berbattı. İnsanların ses performansından anladığı ne bilmiyorum. Eğer yüksek sesli müzikten dolayı övüyorlarsa alınmaz. Çünkü oyunlarda biraz daha iyi bir şey istiyor.
VegGieg USB Harici Ses Kartı Adaptörü 3.5mm Kulaklık ve Mikrofon Girişli : Amazon.com.tr: Bilgisayar
VegGieg USB Harici Ses Kartı Adaptörü 3.5mm Kulaklık ve Mikrofon Girişli : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trJuo USB-A to 3.5mm Jack Kulaklık Mikrofon Aux Dönüştürücü Harici Ses Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Juo USB-A to 3.5mm Jack Kulaklık Mikrofon Aux Dönüştürücü Harici Ses Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bunları önermek adına atmadım. Ama aradaki fark ₺200 civarı ve Apple bu kadar uyguna pek ürün satmaz. Ben oyun vb. için yeterli olacağını düşünmüyorum.
Ben Wraith EvoX için şunu almıştım. Tekrar stokları gelmiş.
![]()
EPZ TS-01 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Ayrıca şunlar da gelmiş. Ses kartını genelde övdüklerini gördüm, Apple yerine bu da alınabilir.
![]()
NiceHCK NK1 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
![]()
NiceHCK NK1 Max DAC/AMP Ses Kartı
Bence yok, istediğiniz sonuçları vereceğini sanmıyorum. Yukarıda önerdiğim ₺600 ürünün cipsetini çoğu USB girişli kulaklık kullanıyor. Onu denemek daha mantıklı.essager ve recoren typce den jak dönüştürücülerini kullandım aşırı dip ses yapıyordu. apple 250tl ye gelecek kuponla beraber sence denemeye gerek var mı