2000tl civarı wireless gaming kulaklık önerisi

ttberke

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar bütçe 2000tl civarı. Çok iyi özellikler beklemiyorum ortalama olsun ve uzun götürsün istiyorum. Mümkünse wireless olsun önerileriniz lazım şuan indirimde ürün var mı veya hangi ürün için indirim beklemem lazım. Önerileriniz nedir

XS1 bakılabilir kablolu ffine h3 öneririm

XS1 bakılabilir kablolu ffine h3 öneririm
Fifine H3 jak bir kulaklık, jak kulaklıklar iyi ses kartı yoksa açıkçası ₺1000 altına satılmalılar. Çünkü Çinlilerin giriş seviyesi ses kartları bile, 50, 53 mm sürücüsü olan kulaklıkları aşırı iyi bir yere taşıyor. Jak kulaklıklar gaming anakart yoksa (100 sistem varsa 20'sinde ancak oluyor) ses boğuk ve yetersiz geliyor. Mikrofonu iyi ve ses ürünü satan firmalar satıyor diye Fifine o fiyatlara çıkıyor. Fiyatını hak eden bir ürün değil. Keza USB versiyonları (ses kartı olan) da gereksiz pahalı.

Bu fiyatlarda kablolu olarak H2002P alınabilir.

Kablosuz olarak bütçeyi biraz (₺127) zorlarsan H2002BG önerebilirim. Tek sıkıntısı üst tarafında da kumaşımsı bir şey var. H2002P göre bir tık kafaya baskı yapıyor. En son aşağı kaydırma ayarında bile var yani. Ama kumaş ped, ses kalitesi vb. iyi. Herhangi bir sürücü vb. de kurmana gerek kalmıyor.

Ama belirteyim bu fiyatlardaki kablosuz kulaklıkların alıcılar fiyatı kadar oluyor. Ses kalitesi şarja göre değişebilir veya hem ses hem mikrofon ile ses iletiminde bağlantı sorunları kaynaklı patlama, sesde kopma kaynaklı cızırdama yaşanabilir. Konfor ve rahatlık için alıyorsanız alın. Veya önemli bir rekabetçi maç falan atıyorsanız kablolu kullanın. Tabii ben mikrofonunu kullanmadım, belki sorun yaşanmıyor bile olabilir.

Fifine H3 jak bir kulaklık, jak kulaklıklar iyi ses kartı yoksa ₺1000 altına satılmalılar. Mikrofonu iyi ve ses ürünü satan firmalar satıyor diye o fiyatlara çıkıyor. Fiyatını hak eden bir ürün değil. Keza USB versiyonları (ses kartı olan) da gereksiz pahalı.

Bu fiyatlarda kablolu olarak H2002P alınabilir.

Kablosuz olarak bütçeyi biraz (₺127) zorlarsan H2002BG önerebilirim. Tek sıkıntısı üst tarafında da kumaşımsı bir şey var. H2002P göre bir tık kafaya baskı yapıyor. En son aşağı kaydırma ayarında bile var yani. Ama kumaş ped, ses kalitesi vb. iyi. Herhangi bir sürücü vb. de kurmana gerek kalmıyor.
Sez kartımın ne olduğunu nasıl öğrencem ki

Sez kartımın ne olduğunu nasıl öğrencem ki
Anakart marka ve modelini yazın. Bu arada üst mesajda kablosuz kulaklık için en aşağı bir not düştüm onu da okuyun lütfen.

Genelde giriş ve orta seviyelerde eski Realtek ses kartları oluyor. Hatta o ses kartları için, ses boğukluğunu yazılımsal 1-2 ayar ile biraz iyileştirmeyi de bağlantıda anlattım.

Anakart marka ve modelini yazın. Bu arada üst mesajda kablosuz kulaklık için en aşağı bir not düştüm onu da okuyun lütfen.

Genelde giriş ve orta seviyelerde eski Realtek ses kartları oluyor. Hatta o ses kartları için, ses boğukluğunu yazılımsal 1-2 ayar ile biraz iyileştirmeyi de bağlantıda anlattım.
H2002bg başka bir satıcı satarsa alabilirim. Onun dışında bir öneriniz varsa değerlendiririm. Kablolu olsa da hafif olsun

Gamebooster nemesis pro kullanıyorum memnunum

hocam laptopta ve telefonda kullanmak için https://amzn.eu/d/00nUNIIM bu dönüştürücü alınır mı genel olarak performansı beğeniliyor

hocam laptopta ve telefonda kullanmak için https://amzn.eu/d/00nUNIIM bu dönüştürücü alınır mı genel olarak performansı beğeniliyor
Bunu denemedim. Öylesine Veggieg ve Juo'nun olanları aldım berbattı. İnsanların ses performansından anladığı ne bilmiyorum. Eğer yüksek sesli müzikten dolayı övüyorlarsa alınmaz. Çünkü oyunlarda biraz daha iyi bir şey istiyor.

Bunları önermek adına atmadım. Ama aradaki fark ₺200 civarı ve Apple bu kadar uyguna pek ürün satmaz. Ben oyun vb. için yeterli olacağını düşünmüyorum.

Ben Wraith EvoX için şunu almıştım. Tekrar stokları gelmiş. İçinden usb type-c dönüştürücü çıkıyor. Yani kasanızda type-c çıkışı yoksa o dönüştürücü ile kullanabiliyorsunuz.

Ayrıca şunlar da gelmiş. Ses kartını genelde övdüklerini gördüm, Apple yerine bu da alınabilir.

Bu arada şu tarz y kablo da almanız gerekecek. Ses kartları USB type-c dönüştürücüyü ekleyebiliyor. Gelmezse onu da eklemeniz gerekecek. Ama bu iki şeyle fiyat ₺1000 civarına yaklaşsa da, bu ürünleri ileride de kullanırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H2002bg başka bir satıcı satarsa alabilirim. Onun dışında bir öneriniz varsa değerlendiririm. Kablolu olsa da hafif olsun
Başka satıcısı yok. Fuxi serisini omurgasından dolayı önermem, hafif diye adlandırılan o tasarımlar çok çabuk kırılıyor. Ecoshop'dan almıştım ben de satıcıdan yana bir sorun yok yani. Genelde bu satıcılar stok yokken fiyat yükseltiyor, ben ₺1700-1800 civarı bir şeye aldım. Havit'in salı günü indirimlerinde de stok yapıyorlardır.

Bunu denemedim. Öylesine Veggieg ve Juo'nun olanları aldım berbattı. İnsanların ses performansından anladığı ne bilmiyorum. Eğer yüksek sesli müzikten dolayı övüyorlarsa alınmaz. Çünkü oyunlarda biraz daha iyi bir şey istiyor.

Bunları önermek adına atmadım. Ama aradaki fark ₺200 civarı ve Apple bu kadar uyguna pek ürün satmaz. Ben oyun vb. için yeterli olacağını düşünmüyorum.

Ben Wraith EvoX için şunu almıştım. Tekrar stokları gelmiş.

Ayrıca şunlar da gelmiş. Ses kartını genelde övdüklerini gördüm, Apple yerine bu da alınabilir.
essager ve recoren typce den jak dönüştürücülerini kullandım aşırı dip ses yapıyordu. apple 250tl ye gelecek kuponla beraber sence denemeye gerek var mı

essager ve recoren typce den jak dönüştürücülerini kullandım aşırı dip ses yapıyordu. apple 250tl ye gelecek kuponla beraber sence denemeye gerek var mı
Bence yok, istediğiniz sonuçları vereceğini sanmıyorum. Yukarıda önerdiğim ₺600 ürünün cipsetini çoğu USB girişli kulaklık kullanıyor. Onu denemek daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri