Oyun Projem - Depth of Space

Merhaba hocalarım. Drone modelinin son ve renklendirilmiş halini paylaşıyorum. Drone modeline Unity üzerinden birkaç sistem ekleyeceğim (ateş etme, oyuncuyu algılama, hareket sistemi) Unity üzerinden eklediğim sistemler ile beraber, drone'un nasıl bir sisteme sahip olduğunu görebileceğiniz, oyun içinden kısa bir video çekip paylaşacağım.

Ekler

• imageofdrone_02.webp
    imageofdrone_02.webp
    24.8 KB · Hit: 72
  • imageofdrone_03.webp
    imageofdrone_03.webp
    36.8 KB · Hit: 68
  • imageofdrone_04.webp
    imageofdrone_04.webp
    14 KB · Hit: 70
  • imageofdrone_05.webp
    imageofdrone_05.webp
    28.6 KB · Hit: 71
  • imageofdrone_01.webp
    imageofdrone_01.webp
    24.7 KB · Hit: 71
  • Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Merhaba hocalarım. Drone modelinin son ve renklendirilmiş halini paylaşıyorum. Drone modeline Unity üzerinden birkaç sistem ekleyeceğim (ateş etme, oyuncuyu algılama, hareket sistemi) Unity üzerinden eklediğim sistemler ile beraber, drone'un nasıl bir sisteme sahip olduğunu görebileceğiniz, oyun içinden kısa bir video çekip paylaşacağım.
uçak helikopterlerde vs kırmızı nokta ışık oluyorya hocam onu da ekleyebilirsiniz güzel duruyorsa eğer.ya da silah lazeri vs

uçak helikopterlerde vs kırmızı nokta ışık oluyorya hocam onu da ekleyebilirsiniz güzel duruyorsa eğer.ya da silah lazeri vs
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Modeli Unity'e aktardıktan sonra ekleyeceğim.

Merhaba hocalarım. 2 günlük bir çalışmanın ardından sci-fi türünde bir raf modeli oluşturdum, Bu rafların arasında, oyun içerisinde bulunan silahlar ve envanterler bulunacak. Sizce nasıl görünüyor? Model hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Ekler

• imageofshelfmodel_01.webp
    imageofshelfmodel_01.webp
    36.2 KB · Hit: 49
  • imageofshelfmodel_02.webp
    imageofshelfmodel_02.webp
    41.8 KB · Hit: 55
  • imageofshelfmodel_03.webp
    imageofshelfmodel_03.webp
    32.9 KB · Hit: 55
Merhaba hocalarım. 2 günlük bir çalışmanın ardından sci-fi türünde bir raf modeli oluşturdum, Bu rafların arasında, oyun içerisinde bulunan silahlar ve envanterler bulunacak. Sizce nasıl görünüyor? Model hakkında geri dönüşlerinizi bekliyorum.

genel anlamda oyunda ışıklandırmaya ve iconlara arayüze biraz daha çalışırsanız cok iyi olur bence hocam nasıl diyeyim internet kafe simulatordeki gibi biraz grafikler vb.

genel anlamda oyunda ışıklandırmaya ve iconlara arayüze biraz daha çalışırsanız cok iyi olur bence hocam nasıl diyeyim internet kafe simulatordeki gibi biraz grafikler vb.
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam. Şu anlık modelleme ile uğraşıyorum, yaptığım tüm modelleri paylaşıp geri bildirimlerini alarak modelleri daha da geliştirmeye çalışıyorum.

Merhaba hocalarım. 3 günlük bir modellemenin ardından yeni bir sci-fi drone modelledim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Ekler

• imageofdrone_03.webp
    imageofdrone_03.webp
    61.7 KB · Hit: 42
  • imageofdrone_05.webp
    imageofdrone_05.webp
    47.2 KB · Hit: 42
  • imageofdrone_04.webp
    imageofdrone_04.webp
    43.2 KB · Hit: 38
  • imageofdrone_02.webp
    imageofdrone_02.webp
    35.3 KB · Hit: 41
  • imageofdrone_01.webp
    imageofdrone_01.webp
    31.9 KB · Hit: 40
Merhaba hocalarım. 3 günlük bir modellemenin ardından yeni bir sci-fi drone modelledim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Konuyu aylardır takip etmiyorum :D 1 yıldır baya yol ilerlemişsin bence ''mobil'' bir oyuna göre gayet hoş.

Merhaba hocalarım. Birkaç saatlik bir modellemenin ardından sci-fi türünde bir kutu modeli yaptım. Ayrıca, oyundaki bu tür kutu modellerin fiziğini (ateş edince vereceği tepki, ele alma, taşıma vb.) gösteren kısa bir video da paylaşacağım. Model ve mekanik hakkında ne düşünüyorsunuz? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Ekler

• 1000183687.webp
    1000183687.webp
    41.7 KB · Hit: 20
  • 1000183688.webp
    1000183688.webp
    47.6 KB · Hit: 23
  • 1000183689.webp
    1000183689.webp
    54.1 KB · Hit: 22
Merhaba hocalarım. Sci-fi türünde büyük bir bilgisayar modelledim. Oyun içindeki bazı kapılar, bu bilgisayarlar kullanılarak açılacak. Bunun gibi birçok büyük sci-fi bilgisayar modelleme planım var. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Ekler

• imageofcomputer_01.webp
    imageofcomputer_01.webp
    42.4 KB · Hit: 30
  • imageofcomputer_02.webp
    imageofcomputer_02.webp
    41 KB · Hit: 31
  • imageofcomputer_03.webp
    imageofcomputer_03.webp
    47.1 KB · Hit: 26
  • imageofcomputer_04.webp
    imageofcomputer_04.webp
    39.9 KB · Hit: 25
Merhaba hocalarım. Sci-fi türünde büyük bir bilgisayar modelledim. Oyun içindeki bazı kapılar, bu bilgisayarlar kullanılarak açılacak. Bunun gibi birçok büyük sci-fi bilgisayar modelleme planım var. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
hocam hangi programda modelliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri