Sistemden garip bir ses geliyor

R1xy

80+
Reaksiyon skoru
14
Öncelikle iyi sabahlar. biraz önce Film izliyordum yan monitörden oyun açmıştım oyun açıldıktan sonra bı anda sistemden çok yüksek sesli garip bir ses gelmeye başladı kulaklık takılı olduğu için ilk başta dışarda çalışma felan var sandım bu saatte ne alaka demeye kalmadan sistemden geldiğini farkettim sebebi ne olabilir ekran kartından geliyor gibiydi videoya çektikten hemen sonra kapattım direk. Videoyu nereden ekleyecegimi bulamadım o yüzden sesi dinletemiyorum ama gercekten anormal bir ses.

sisteminizde kasma tarzı bi durum varmı benim kasadada oluyordu. kasayı 2 3 kez oynatınca ses gidiyordu. sebebini bende bilmiyorum.

sisteminizde kasma tarzı bi durum varmı benim kasadada oluyordu. kasayı 2 3 kez oynatınca ses gidiyordu. sebebini bende bilmiyorum.
Hayır hiçbir problem yoktu ne bir kasma vs hiç bir şey yoktu sadece anormal bir ses ve sanki bir motor sesi gibiydi irkildim sese sonrasında da direk kapattim zaten

Hocam video ya bir şekilde bakmamız lazım.

Hocam video ya bir şekilde bakmamız lazım.
Nasıl atabilirim videyou ve kasayı açtım suanlimk o ses yok küçük çaplı kendimce arastirdim galiba ekran kartı fanından geliyormuş emin degilim ama yaptigim şeyleri bi tekrar edip bidaha bakacam

Nasıl atabilirim videyou ve kasayı açtım suanlimk o ses yok küçük çaplı kendimce arastirdim galiba ekran kartı fanından geliyormuş emin degilim ama yaptigim şeyleri bi tekrar edip bidaha bakacam
Youtube a yükleyip link paylaşabilirsin. Fanlardan biri olabilir. Genelde bozulduğunda traktör gibi ses çıkarır 😀

Youtube a yükleyip link paylaşabilirsin. Fanlardan biri olabilir. Genelde bozulduğunda traktör gibi ses çıkarır 😀
Ayn böyle muhtemelen fan sürtünme sesidir fanın kapağını açıp 1-2 damla zeytinyağı döküp bi süreliğine geçer ses.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri