BİLGİSAYARIMDAN ALMAM GEREKEN FPS DEĞERLERİNİ ALAMIYORUM AKSİNE DROP YİYORUM

Reaksiyon skoru
21
İ5 11400F RX 6600 8GB RAM ESKİDEN 16 RAM VARDI FAKAT BİRİ ARIZALANDI VALORANTTA BİLGİSAYARI İLK ALDIĞIM ZAMANLAR 300 400 FPS ARASI ALIRKAN ŞU AN 90 120 ARASI ALIYORUM DROP HİSSEDİYORUM MİNECRAFTTA BİLE DROP GİREBİLİYOR ANLAM VEREMİYORUM HATA NEDEN OLABİLİR

Ekler

• FPS.webp
    FPS.webp
    16.7 KB · Hit: 59
Donanım sıcaklıklarını kontrol ediyor musun? Mesela işlemci kaç dereceye çıkıyor baktın mı?

İ5 11400F RX 6600 8GB RAM ESKİDEN 16 RAM VARDI FAKAT BİRİ ARIZALANDI VALORANTTA BİLGİSAYARI İLK ALDIĞIM ZAMANLAR 300 400 FPS ARASI ALIRKAN ŞU AN 90 120 ARASI ALIYORUM DROP HİSSEDİYORUM MİNECRAFTTA BİLE DROP GİREBİLİYOR ANLAM VEREMİYORUM HATA NEDEN OLABİLİR
Hocam görev yöneticisinden ekran kartının ve diğer parçaların sıcaklık değerini atarmısınız? Eğer yüksekse muhtemelen bakım zamanı gelmiştir

Donanım sıcaklıklarını kontrol ediyor musun? Mesela işlemci kaç dereceye çıkıyor baktın mı?
msi afterburner yükledim boşta 35 45 arası işlemci ama daha yükte kaç öğrenemedim ekran kartı sıcaklığını nasıl öğrenirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam görev yöneticisinden ekran kartının ve diğer parçaların sıcaklık değerini atarmısınız? Eğer yüksekse muhtemelen bakım zamanı gelmiştir
bi de anakartımı daha yeni değiştirdim işlemcinin termal macunu daha 1 aylık

Şuan 8 gb mi var eğer öyleyse normal

Hocam demeden bilemeyiz.Aynı modelden olsa bile sorun çıkabilir zaten bu yüzden dual kit var.O iş biraz risk yanlışım varsa düzeltin
Ya Ramlar cl18 modunda çalışır yada çalışmaz denemek lazım arkadaşınsa denemede sorun çıkartmaz dene öyle karar ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri