Medetcan Özkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Hocam görev yöneticisinden ekran kartının ve diğer parçaların sıcaklık değerini atarmısınız? Eğer yüksekse muhtemelen bakım zamanı gelmiştirİ5 11400F RX 6600 8GB RAM ESKİDEN 16 RAM VARDI FAKAT BİRİ ARIZALANDI VALORANTTA BİLGİSAYARI İLK ALDIĞIM ZAMANLAR 300 400 FPS ARASI ALIRKAN ŞU AN 90 120 ARASI ALIYORUM DROP HİSSEDİYORUM MİNECRAFTTA BİLE DROP GİREBİLİYOR ANLAM VEREMİYORUM HATA NEDEN OLABİLİR
msi afterburner yükledim boşta 35 45 arası işlemci ama daha yükte kaç öğrenemedim ekran kartı sıcaklığını nasıl öğrenirimDonanım sıcaklıklarını kontrol ediyor musun? Mesela işlemci kaç dereceye çıkıyor baktın mı?
bi de anakartımı daha yeni değiştirdim işlemcinin termal macunu daha 1 aylıkHocam görev yöneticisinden ekran kartının ve diğer parçaların sıcaklık değerini atarmısınız? Eğer yüksekse muhtemelen bakım zamanı gelmiştir
Şuan 8 gb mi var eğer öyleyse normalİ5 11400F RX 6600 8GB RAM ESKİDEN 16 RAM VARDI FAKAT BİRİ ARIZALANDI VALORANTTA BİLGİSAYARI İLK ALDIĞIM ZAMANLAR 300 400 FPS ARASI ALIRKAN ŞU AN 90 120 ARASI ALIYORUM DROP HİSSEDİYORUM MİNECRAFTTA BİLE DROP GİREBİLİYOR ANLAM VEREMİYORUM HATA NEDEN OLABİLİR
aynen şu an 8 gb ama yerine herhangi bir 8 gb ram taksam olurmu 2. elŞuan 8 gb mi var eğer öyleyse normal
Evet takman lazım ama uyumlu olması lazım cl ve mhz.aynen şu an 8 gb ama yerine herhangi bir 8 gb ram taksam olurmu 2. el
Evet takman lazım ama uyumlu olması lazım cl ve mhz.
Hocam demeden bilemeyiz.Aynı modelden olsa bile sorun çıkabilir zaten bu yüzden dual kit var.O iş biraz risk yanlışım varsa düzeltinbenim ramim cl 18 ama arkadaşta kullanmadığı cl 16 ram var onu taksam ne gibi sıkıntılar olur
Ya Ramlar cl18 modunda çalışır yada çalışmaz denemek lazım arkadaşınsa denemede sorun çıkartmaz dene öyle karar verHocam demeden bilemeyiz.Aynı modelden olsa bile sorun çıkabilir zaten bu yüzden dual kit var.O iş biraz risk yanlışım varsa düzeltin