❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

Her şey bi yana anlık piyasaya göre çok ucuza aldık ya. Postu açan arkadaşa teşekkürler. @TheDarkKnight

Rica ederim arkadaşlar. Ben de sevindim birçok arkadaşın açtığım konu sayesinde bu fırsattan faydalanmasına. Herkes nice güzel günlerde kullansın :)

yükte 60 dereceleri geçmiyor
Böyleyse iyidir, sıkıntı yok. Kasaya zarar vermiyorsa çıkarmayın, ben bilerek riske attım etiketi sökmemiş olsam da kafaya takan biri garantiye verince bakar illa vida yerlerine vs. bulur bir bahane :kekw:

Şimdi arkadaşın laptopa taktım ssdyi kırmızı ışığı yanıyor ama bilgisayar görmüyor. Ne aygıt yöneticisi ne bios ne de disk yönetiminde var. Ama ışığı yanıyor baktım anakarttan (laptop)

Şimdi arkadaşın laptopa taktım ssdyi kırmızı ışığı yanıyor ama bilgisayar görmüyor. Ne aygıt yöneticisi ne bios ne de disk yönetiminde var. Ama ışığı yanıyor baktım anakarttan (laptop)
Windows tuşu + R tuşuna bas.

diskmgmt.msc bunu kopyala yapıştır. Orada disk gözükmeli. O diski GPT olarak kur sonra Birim vereceksiniz harfle.

Orada da bulamadıysan, tak-çıkar yapıp yeniden başlat. Bende öyle çözülmüştü.

Windows tuşu + R tuşuna bas.

diskmgmt.msc bunu kopyala yapıştır. Orada disk gözükmeli. O diski GPT olarak kur sonra Birim vereceksiniz harfle.

Orada da bulamadıysan, tak-çıkar yapıp yeniden başlat. Bende öyle çözülmüştü.
Deneyeyim direkt aygıt yöneticisi ve bios da görmüyor onların görmesi gerekmez miydi?

Eşit: hallettim yerlerini değişince iki ssdnin şuan ikisini de görüyor.

Son düzenleme:
Ya ben sökmeyi denedim dün sizin bu mesajı görünce, etiket tarafının diğer tarafından açtım zarar gelmemesi için ancak elimdeki tornavida etiket tarafını açmadığı için mecbur söktüğüm vidaları geri taktım. Hafıza çok büyük olduğu için tek ssd de şimdilik bu bilgisayarda gerek yok ancak böyle de çok kaba duruyor, heatpipe a çok yakın durduğundan hava dolaşımını etkiliyor mu acaba diye baktım, yükte 60 dereceleri geçmiyor ssd fakat kaba duruyor.

masaüstünde sıcaklık değeri 60 a yaklaşmaz diye düşünüyorum yoksa bu soğutucu ile masaüstünde kullanımda 60 dereceyi görmesi fazla gibi.

bu arada ben sipariş geçtikten hemen sonra siteden satıcıya soru sor bölümünden soğutuculu şekilde fatura edilmesini istemiştim faturam sabah geldi "SAMSUNG 4TB 990 pro MZ-V9P4T0CW 7450-6900MB/s M2 NVME GEN4 DİSK Kutusuz" diye geçiyor soğutuculu olarak kesilmiş.

Bugün teslim aldım fatura yanlış kesilmiş iletişime geçip düzeltmeleri talep edeceğim ve yan tarafındaki band da bir gariplik fark ettim sizde de böyle miydi sanki garanti şeriti ile oynanmış gibi eğer yanlış bakmadıysam ürün daha önce 2 kez çalıştırılmış ve okuma yazma 0

Ekler

• SAMSUNG 990 HEAD.webp
    SAMSUNG 990 HEAD.webp
    72.7 KB · Hit: 113
  • 20260228_010737.webp
    20260228_010737.webp
    310.9 KB · Hit: 113
Bugün teslim aldım fatura yanlış kesilmiş iletişime geçip düzeltmeleri talep edeceğim ve yan tarafındaki band da bir gariplik fark ettim sizde de böyle miydi sanki garanti şeriti ile oynanmış gibi eğer yanlış bakmadıysam ürün daha önce 2 kez çalıştırılmış ve okuma yazma 0
Bende yazma vs sıfırdı ama calısma 8 di eğer ben pcyi ac kapa yapınca onları saymadıysa benden önce çalıştırılmış demektir. Okuma hızı da 6600mb cıktı ps5 pro ölçümünde. Yani bir test yapın değerler iyiyse kullanın hocam çünkü çok çok ucuza satılan bir ürün zaten. Önemli olan faydası diye düşünüyorum

Geri