TheDarkKnight
80+
- Reaksiyon skoru
- 190
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım herkes yazmaya başladıWhatsapp'tan yazın 5 dakikaya halletti benimkini.
Sanırım herkes yazmaya başladıWhatsapp'tan yazın 5 dakikaya halletti benimkini.
Şimdi ürün elime geçmediği için revize istemek mantıklı gelmiyor. Soğutucusuz gelirse zaten faturada yazan doğru anladığım kadarıyla.İste MZ-V9P4T0BW kodu yanlis aslinda. Sonu CW olmali. Arayip revize isticem
Boyutlar: 80 x 24.3 x 8.2 mm (soğutucu ile)Gpu slotunun hemen altında m2 slotu var çok kalın bi ssd mi gpunun takılmasını engeller mi
Henüz alternatif bir icat yok hocamBen bu SSD'yı nerde deneyebilirim acaba kasam ve laptopum yok. Neredeyse herkese sorunsuz gelmis zaten ama bi bakmak istiyordum kullanmadan önce.
Bende ps5 pro var zaten onun için aldım da ona taksam sadece okuma yazma hızını göreceğim, detaylı bilgi bakmak istiyordumHenüz alternatif bir icat yok hocamBilgisayarı olan birinde deneyeceksiniz mecburen ya da konsola falan takmak isteyenler vardı. Eğer öyle bir şansınız varsa birinin konsolunda deneyin. (Konsol konusunda bilgim yok sadece öneri).
Böyle yapman daha iyi olmuş, bende anakart mosfetine çarptığından mecbur çıkardım ama etiketi sökmeden yaptım. Belki bozulmamıştır garanti.Benim pc'ye takarken video çektim, kapak rahat kapanıyor bir problem yok ancak az da olsa SSD temas ediyor. Garanti bitene kadar bu şekilde kullanmayı düşünüyorum.
Ben bu arada tam takamıyordum üst slota anakartta, anakart soğutmasına çarpıyordu. Alt slottaki soğutmayı takmazsam da diğer SSD'ler ısınacak. Bir de PCIE 5.0 altındaki termal ped çok sağlamdı, çıkaramadım (yükseklik verdiğinden dolayı klipsi kapanmıyordu). Windows'u adaptörle klonladıktan sonra söktüm soğutucuyu.
Garanti etiketini sökmeden diğer taraftan yapabildim. Baya rahat çıktı hatta.
Sökmek zorunda kalacaklara duyurulur
Alıntıyı görüntüle
Aynısını ben de yaptım dsfsdfsd hafif panik etti lan acaba diye de sonra baktım data migration'a tıklayınca orijinal olduğunu gördüm çünkü samsung başka hiçbir modele data migration'a izin vermiyor.benim gibi usb ssd box uzerinde test edecek arkadaslara kolaylik olsun diye belirtmek istedim.
cihazi samsung megician uzeirnde aratinda seri numarasini, hatta kapasiteyi dahil okuyamiyor. buyuk ihtimal kasaya taksam sorunsuz gorecektir.
onun gerice crytaldiskinfi ile bakinca hersey gorundu. birine faydasi olacaktir
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ya ben sökmeyi denedim dün sizin bu mesajı görünce, etiket tarafının diğer tarafından açtım zarar gelmemesi için ancak elimdeki tornavida etiket tarafını açmadığı için mecbur söktüğüm vidaları geri taktım. Hafıza çok büyük olduğu için tek ssd de şimdilik bu bilgisayarda gerek yok ancak böyle de çok kaba duruyor, heatpipe a çok yakın durduğundan hava dolaşımını etkiliyor mu acaba diye baktım, yükte 60 dereceleri geçmiyor ssd fakat kaba duruyor.Böyle yapman daha iyi olmuş, bende anakart mosfetine çarptığından mecbur çıkardım ama etiketi sökmeden yaptım. Belki bozulmamıştır garanti.
Olmadı yalvar yakar hallederiz
Söküp nazikçe geri toparladım soğutmasını.