Çözüldü✓ Hangi Beyaz Akvaryum kasayı almalıyım

bu attıklarım rampage haric vatanda var çelik olması çok önemli statik elekrik yapmaz yaparsa anakartı yakar
Rampage var bende şuan biraz uyduruk ama güzel kasa ama vision O11 compact kadar premium değil tabii o Fansız geliyor 🥲😂

Rampage var bende şuan biraz uyduruk ama güzel kasa ama vision O11 compact kadar premium değil tabii o Fansız geliyor 🥲😂
onlar sıkıntı almak istediğnde fan vs fiyat çok yükseliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeni Zorlamıyorsa 850 Watt Bedavaya Gelir Ama İçindeki Psu'da Önemli Tabikide :)

Ama Yinede Bedavaya Geliyor Bütçen El Veriyorsa Alabilirsin Hocam .
psu dan pek fazla anlamıyorum ama marka olarak baktığımda kötü bir ürün çıkaracağını düşünmüyorum

onlar sıkıntı almak istediğnde fan vs fiyat çok yükseliyor
Evet önceki sistemimde kullandım baya tutuyor sadece CPU gpu ve 24 pin anakart kablosuna 10 bin ödedim şuan daha fazladır belki fiyatı

Rica ederim hocam çözüldü bırakmışsin ne seçtin öğrenebilir miyim
yarın seçeceğim konu meşgul etmesin diye çözüldü yaptım büyük ihtimal cooler masterın psu ile olanı alacağım indirim bitmez ise

yarın seçeceğim konu meşgul etmesin diye çözüldü yaptım büyük ihtimal cooler masterın psu ile olanı alacağım indirim bitmez ise
Görüşlerini paylaşırsan sevinirim. İç hacmi felan geniş mi? Hava sirkülasyonu nasıl? Duruma göre tt ya da coolerı alabilirim bende.

Görüşlerini paylaşırsan sevinirim. İç hacmi felan geniş mi? Hava sirkülasyonu nasıl? Duruma göre tt ya da coolerı alabilirim bende.
yarın gidip bakacağım fanları nasıl kalite nasıl yarın gelir bildiririm hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri