❌İndirim Bitti! BitFenix BFG Gold 850W PSU 5.999TL

eski psu olsa da corsair iyi kalite olduğunu tahmin etmiştim. kasa rampage psu corsair bende şaşırdım. son olarak
Gigabyte GP-P850GM 850 W Power Supply bu psu elden çıkarayım mı ? kullandığım bu şuan da liste bakınca c4 patlayıcı gibi explosive bişey yazmışlar tedirgin oldum :D seni de çok yordum liste baktım da emin olamadım
Faturası olmadan bir şey demek zor :d meşhur patlayan psulardan bu.
1772224242267.webp

Alınma tarihi çok önemli.

Isınmıyordur hocam ondan ısınması için OC 5090 takman lazım ancak öyle. Kampanya falan denk gelse nemde alacağım güle güle kullanın
yalnız stok her platform da 3 tane kalmış. bi kaç güne bi stok eksiliyor. gamingende fazla stok olduğunu düşünmüyorum. inşallah nasip olur sana da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturası olmadan bir şey demek zor :d meşhur patlayan psulardan bu.
Alıntıyı görüntüle
Alınma tarihi çok önemli.
kutu da rev ile alakalı bişey yazmıyor. sanırrım rev1.0 . bi çok parçam gigabyte olduğu için gigabyte psu aldıydım o da rampage psulardan farkı yokmuş üzdü :(

İsterse 1850W olsun, en iyi psu üreticisine en iyi iç yapı ile ürettirsin böyle markalara prim vermek insanın içinden gelmiyor.

9070xt ile 850w bpa serisi bronze bitfenix psu kullanıyorum. Millet saatli bomba diyor ama hazır sistem aldım yapacak bişey yok 😄 8 aydır sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri