Bende de aynı 8. Kez felan iptal oldu 1lt lik almayı deneyeceğim biraz daAlıyorum iptal geliyor 5 kere yaptım böyle hala iptal ediyorlar kuponla ilgili olabilir
Bende de aynı 8. Kez felan iptal oldu 1lt lik almayı deneyeceğim biraz daAlıyorum iptal geliyor 5 kere yaptım böyle hala iptal ediyorlar kuponla ilgili olabilir
Ben yağı bıraktım sucuk aldım iptal yok henüzBende de aynı 8. Kez felan iptal oldu 1lt lik almayı deneyeceğim biraz da![]()
Bende de o hata çıkmıştı sipariş verdim şimdi.Güzel hatasömürdünüz mü ne yaptınız.
Bende verdim ama iptal olur mu bilmiyorum5lt sipariş verdik bakalım. İlk defa yemek sepeti kullandım sayenizde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de o hata çıkmıştı sipariş verdim şimdi.
Hocam son durum nedir sizde? Ben sabah 07.00 civarlarında iki kez sipariş ettim, kupon kullanmıştım iptal geldi bana da. "Canlı Destek" hattına da ulaşamıyorum. Ürünleri alabilmek için son çare olarak mail adreslerine bu ürünleri bu fiyattan almak istediğimi, stokta var olarak gözükmesine rağmen sebepsizce iptal edildiğinden bahsettim.Adres banı neden olsun ekstra 200tl kupon girdim belki ondan ediyorlardır onlar iptal ettikçe almaya devam ediyorum bakalım ne olacak![]()